arkadaşlar bana adalet logosu lazım..hani şu terazili olandan...yardımcı olursanız çok sevinirim...
arasmozaik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Eki 2008 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 3 Kas 2008 #1 arkadaşlar bana adalet logosu lazım..hani şu terazili olandan...yardımcı olursanız çok sevinirim...
Hatice ÇAVDAR 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 16 May 2007 Mesajlar 2,441 Tepkime puanı 46 Web sitesi www.grafikerler.net 3 Kas 2008 #2 Konularını sürekli "Forum Kullanımına" açıyorsun biraz daha dikkat lütfen...
arasmozaik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Eki 2008 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 3 Kas 2008 #3 bir şeye ihtiyacım olduğunda nereye konu açacağımı bilmiyorum...o yüzden buraya açtım...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....saygılarımla
bir şeye ihtiyacım olduğunda nereye konu açacağımı bilmiyorum...o yüzden buraya açtım...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....saygılarımla
Mehmet NAS ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 1,473 Tepkime puanı 95 Yaş 42 3 Kas 2008 #4 İndir konu ilgili bölüme taşınmıştır.
arasmozaik 🏅Acemi Tasarımcı🏅 Katılım 4 Eki 2008 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 3 Kas 2008 #5 çok teşekkürler...ama eğer eps yada cdr yada a.i formatında olursa çok sevinirim...corelde acacağımda o yüzden...
çok teşekkürler...ama eğer eps yada cdr yada a.i formatında olursa çok sevinirim...corelde acacağımda o yüzden...
Mehmet NAS ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 28 Tem 2007 Mesajlar 1,473 Tepkime puanı 95 Yaş 42 4 Kas 2008 #6 arasmozaik' Alıntı: çok teşekkürler...ama eğer eps yada cdr yada a.i formatında olursa çok sevinirim...corelde acacağımda o yüzden... Genişletmek için tıkla ... sürükleyip, corelde açabilirsin.
arasmozaik' Alıntı: çok teşekkürler...ama eğer eps yada cdr yada a.i formatında olursa çok sevinirim...corelde acacağımda o yüzden... Genişletmek için tıkla ... sürükleyip, corelde açabilirsin.
efoja 👑Efsanevi Grafiker👑 Katılım 2 Nis 2008 Mesajlar 4,184 Tepkime puanı 132 Web sitesi birderindeniz.blogcu.com 4 Kas 2008 #7 arasmozaik' Alıntı: bir şeye ihtiyacım olduğunda nereye konu açacağımı bilmiyorum...o yüzden buraya açtım...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....saygılarımla Genişletmek için tıkla ... Ana sayfada topik başlıklarını okursanız uygun yeri bulabilirsiniz.
arasmozaik' Alıntı: bir şeye ihtiyacım olduğunda nereye konu açacağımı bilmiyorum...o yüzden buraya açtım...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....saygılarımla Genişletmek için tıkla ... Ana sayfada topik başlıklarını okursanız uygun yeri bulabilirsiniz.