Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Adobe CS3 yükleme sorunu

mabed

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar bu sektörde yeniyim kendimi geliştirmek istiyorum, inşallah birbirimize faydalı oluruz.
Adobe cs3ü dvdden yüklemeye çalıştım hata verdi. Dvdyi taktım setup dedim sonra key girdim yükleneceği sürücüyü seçtim yükleme aşamasına geldiğinde şöyle bir hata verdi;
82883411.jpg

DVD sürücüde takılı olduğu halde böyle bir hata veriyor, bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim, bir an önce phop., corel ve diğer grafik prog. öğreniyim diyorum. İyi günler.

Benzer konular

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
programın setup masaüstüne koyun ve kurmaya calışın

mabed

🌱Yeni Üye🌱
Sizin dediğiniz gibi yaptım dosya boyutu 3 gb old. için c de kurulum için yeterli alan kalmadı ek 2 gb alan istedi, d ye kursam probpem olur mu? ( Başta sadece 2.5mblık setupı koplayamıştım o zaman yüklenmemişti.)

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
mabed , sanırım c sürücünde yer çok az sayıda dvd 4.7 gblıksa senin c yerel diskinde o kadar yer yok sende d yerel diskin veya başka bir diskine kopyala ve setubu tekrar çalıştırmaya dene...dvd de bir dosyayı kopyalamıyor demek ki o hata alıyorsun, vejdi arkadaşımda yerel diske kopyalayıp setub dosyasından tekrar başlatmanı önermiş, dvd çizilmiş, okunmaz durumdada olabilir... ve D yerel diskine kurabilirsin...
cs3 yüklemek istemezsen adobe'nin kendi sitesine gir cs5 yükle 1.100 gb yanlış hatırlamıyorsam indirirsin masaüstüne rardan çıkarır sonrada D yerel diskine kurarsın...

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
programın setup d ye atabilirsiniz tabi buradan kurul yapmaya başlayın

mabed

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar FatihDora'nın dediği gibi 2.3gblik setup dosyasını dvdden dye kaydettim dden yüklemeye çalıştım ve yüklendi. KOnuyu okuyan yorum yapan yapmayan bütün arkadaşlara teşekkürler.
Tylcn, arkadaş senin pc cs5 i kaldırmayabilir dedi onu için cs3ü ykledim. ekran kartı 256 ram 1gb işlemci 3ghz.

Tylcn

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.ademyalcin.net
Arkadaşlar FatihDora'nın dediği gibi 2.3gblik setup dosyasını dvdden dye kaydettim dden yüklemeye çalıştım ve yüklendi. KOnuyu okuyan yorum yapan yapmayan bütün arkadaşlara teşekkürler.
Tylcn, arkadaş senin pc cs5 i kaldırmayabilir dedi onu için cs3ü ykledim. ekran kartı 256 ram 1gb işlemci 3ghz.

senin pc cs5 i kaldırmaz demek istemedim, yazdığımı yazıyı tekrar iyice okursan...Adobe.comdan 1.100 gb gibi dosya boyutunu indirirsin, cs5 arşiv halinde indiririliyor...indirdiğin dosyayı d sürücüsüne yükledikten sonra indirdiğin dosya olan " Photoshop_12_LS1" dosyasına çift tıklarsan c nin masaüstüne arşivlenmiş photoshop setub'ını çıkaracaktır...Çıkardıktan sonra da setupdan kuruluma başlardın...
ben sana senin pc kaldırmaz demedim benimki de senin pcnin özellikleriyle aynı...3 ghz işlemci ve 1 gb ram.

1980.jpg

mabed

🌱Yeni Üye🌱
Tamam Tylcn ben gücenmedim kızmadım yorum yapmana gerek yokki. : ) CS3 ü aldığım arkadaş cs5 i senin pc kaldırmayabilir dedi o üzden cs3ü aldım bunu söyledim ben.