Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

adobe reader 9.3 ile ilgili sorular

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşlar benim pdf programında sürekli yaptığım ama son sürümde başaramadığım bir kaç işlem var.

1. Pdf teki herhangi bir sayfayı delete yada silme tuşuyla silemiyorum

2. iki ayrı pdfteki bir sayfayı alıp diğer sayfaya koyamıyorum

3. Pdf boyutu küçültme işlemi nereden yapılıyor

eski sürümlerde oluyodu aslında ama şimdi eski sürümlerdede nedense yapamıyorum bilen biri varsa ve anlatırsa çok sevinirim.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Adobe Acrobat sürümünü kullanmanız gerekiyor

1. Adobe Reader, PDF dosyalarını görüntülemek, arama yapmak, dijital olarak imzalamak, doğrulamak ve yazdırmak için olan ücretsiz bir yazılımdır.

2. Adobe Reader kullanarak PDF dosyasını düzenleyebilir miyim?

Hayır. Adobe Reader kullanarak PDF dosyalarında kalıcı değişiklikler yapamazsınız. Ancak yazar söz konusu işlevleri etkinleştirdiyse Reader'ı kullanarak düzenleme benzeri birçok işlevi gerçekleştirebilirsiniz. Örneğin, metinleri vurgulayabilir ve elektronik yapışkan notlara yorum ekleyebilirsiniz. Belge oluşturmak ve belge alış verişi yapmak, yorumları toplayıp karşılaştırmak ve zenginleştirilmiş Adobe PDF belgelerini güvenli biçimde dağıtmak için dosya güvenliği özelliklerini değiştirmek istiyorsanız Acrobat'ı seçmelisiniz

3 . Adobe PDF dosyasında neden değişiklik yapamıyorum?

Adobe Reader, PDF dosyalarını açmak, görüntülemek, arama yapmak, imzalamak, doğrulamak ve yazdırmak için olan bağımsız bir uygulamadır. Belge oluşturmak ve belge alış verişi yapmak, yorumları toplayıp karşılaştırmak ve zenginleştirilmiş Adobe PDF belgelerini güvenli biçimde dağıtmak için dosya güvenliği özelliklerini değiştirmek istiyorsanız Acrobat'ı veya Acrobat.com hizmetlerini seçmelisiniz

Son düzenleme:

Büşra Giritoğlu

♾️Grafik Gurusu♾️
ben copy paste bi açıklama istememiştim ki daha önce yaptığım ama son sürümlerde yapamadığım ve bununla ilgili yeni bilgiler istedim neyin neye yaradığını bende iyi biliyorum.

anil_k

🌱Yeni Üye🌱
Ben bu dijital olarak imzalama işini araştırdım biraz, ne kadar güzel ne kadar doğru bir ürün, grafikerlerin yanı sıra daha pek çok meslek grubunun da işine yarar diye düşünüyorum, dijital imza dedikleri de e-imza die geçen bir uygulamasıymış Adobe Acrobat'ın. Emeklerimizi korumak için harikai bir yol, özellikle de freelancer olarak da çalıştığımız düşünülürse.

vejdi

♾️Grafik Gurusu♾️
Benim bilmediğim sizin iyi bildiğinizi bilmem kusura bakmayın çok çok özürdilerim !!! ayrıca "... neyin neye yaradığını bende iyi biliyorum " sözünüz her şeyi açıklıyor (bildiğinizden dolayı yardım istiyorsunuz yada soru soryorunsuz )... ben copy paste yaptım ki çok çok daha iyi bilmeniz içindir…

Son düzenleme:

aylinegeli

🌱Yeni Üye🌱
Ben de baktım bu emeğini koru sitesine, önce şunu söyliyim site harika olmuş, yapanların eline sağlık, asıl e-imza harika olmuş onun için de Adobe'nin eline sağlık, artık işlerimizi bizden izinsiz kullanamaycaklar, yasal güvence verio olması en iyi yönü, bir sürü prosedürle uğraşmadan, ekran karşısında yasal güvencemizi kazanmış oluyoruz.

seabis

🌟Usta Tasarımcı🌟
Soruyu yanlış sorup doğru bilgi almışsınız. Acrobat reader mi? Acrobat pro mu yapar bu sizin bahsettiklerinizi... edit imza...