Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Slm :worried::worried: ßen adope photoshop cs4 kullanıyorum.Fakat ingilizce olduğu için beni zorluyor. Nasıl türkçeye çevirebilirim??:surprised::surprised::surprised:
Kardeş türkçe hevesi var sende ama internette türkçe ders bulamassın hep photoshop'un ingilizce olanının dersleri var onun için işin zorlaşır. türkçe yapman zarar verir sana
Slm :worried::worried: ßen adope photoshop cs4 kullanıyorum.Fakat ingilizce olduğu için beni zorluyor. Nasıl türkçeye çevirebilirim??:surprised::surprised::surprised:
photoshop piyasa da %99 ingilizce kullanılmaktadır...Sen türkçe öğrendin mesela...Türkçe yamayı ahmet isminde biri yapmış...Bir yerde iş buldun oradaki bilgisayar da da photoshop mehmetin yamasıyla yapılmış... Ahmet ile mehmetin yaptığı türkçe yama farklıdır ve böylelikle anlam karmaşası çıkar ingilizce öğrenmek en iyisidir, piyasa zaten ingilizce photoshop kullanıyor zaten ...