Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

AE Proje yüklerken hata veriyor

beforeeffect

🌱Yeni Üye🌱
Ekteki resimlerde görülen hataları alıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr
proje dosyanın içindeki font görsellerde eksik varmı?

Sorun olarak proje macte kayıt edilmiş anladığım kadarıyla windowsta açmaya çalışınca bir hata veriyor gibi. Macte hazırlarken kullanılan plug-inlerin burada olmamasından olabilir. Macte açıp projeyi File > Increment and Save diyip tekrar kaydet pcde aç bir dene.

aresrisus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.emrecetiner.com.tr

Sorun olarak proje macte kayıt edilmiş anladığım kadarıyla windowsta açmaya çalışınca bir hata veriyor gibi. Macte hazırlarken kullanılan plug-inlerin burada olmamasından olabilir. Macte açıp projeyi File > Increment and Save diyip tekrar kaydet pcde aç bir dene.

beforeeffect

🌱Yeni Üye🌱

Teşekkür ederim

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
İlk görüntüdeki problem size sorun çıkartmaz, ikinci görüntüdeki ise proje dosyasında kullanılan font'un sisteminizde olmamasından kaynaklık bir durum , yazan fontu temin edebilirseniz o uyarıyı bir daha almazsınız.

beforeeffect

🌱Yeni Üye🌱
İlk görüntüdeki problem size sorun çıkartmaz, ikinci görüntüdeki ise proje dosyasında kullanılan font'un sisteminizde olmamasından kaynaklık bir durum , yazan fontu temin edebilirseniz o uyarıyı bir daha almazsınız.

Teşekkürler Bilal, çok yardımcı oldunuz

bilalbulut

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Rica ederim , yardımcı olabildiysem ne mutlu bana .

mtlgulec

🏅Acemi Tasarımcı🏅
muhtemelen efektlerde sende olmayan plugin vardır ya da senin kullandığının bir üst versiyonuyla yapılmıştır. sürümleri uyştur ya ada plugini indir

yanlış yere ecevap yazdım ve sildim kusra bakmayın