Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş çalışmalarım (AVEA)

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
79151256eb5.jpg

Benzer konular

ufukdural

♾️Grafik Gurusu♾️
Forumumuzun 28. maddesi gereği;
2:cool: Açmış olduğunuz konu, içeriğini ve sorununuzu kısaca anlatmayan "yardım", "lütfen yardım" "işte benim logom" "yeni yaptığım kartvizit" vb? genel anlam taşıyan başlıklarla konu açmak yasaktır.

Konu başlığınızı değiştirdim, lütfen konu açarken daha dikkati olunuz.

Saygılarımla

yoSa

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel görünüyor...Sade...

Ancak Outer glow ps kullananlar için bağımlılık yapan bir efektir...Bence herzaman kullanmaktan kaçının (genelde görseli-fontu belirginleştirmek için-zeminden ayırmak için kullanılır)

Ancak avea logoları zaten belirgin o yüzden etrafındaki efeği kaldırın derim:)

Onun haricinde ellerinize sağlık...

Başarılar diliyorum...Fazla eleştirilecek bişey yok.

ilter

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çıkan bir çalışma

fatihcee

♾️Grafik Gurusu♾️
ben yosa ile aynı fikirdeyim sadece glow efektine takıldım onun dışında başarılı
ve basit kelimesi benim kanıma dokundu diyebilirim
sanırım bu yorumu belirten arkadaş yazdığının farkında değil hem profesyonel hem basit nasıl olabiliyor.Bahsettiği basitlik sadelikten olsa gerek diye düşünüyoru.grafiker yerine göre sade,yeirne göre basit,yerine göre karmaşık elbette çalışacaktır ve nerde ne yapılması gerektiğini bilmekte büyük bir beceridir diye düşünüyorum ve çalışmayı yapan arkadaşta doğru olanı yapmış
saygılar

irm.art

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Basit kelimesinde yeteri tepkiler verilmiş.Sarf ettiğimiz cümleleri lütfen kişisel düşüncelerinizi açarak belirtiniz sayın iii6iii!
Sade,vurgulanmak istenen neyse o. Bende efektlerde takılmadım dersem yalan olur.
emeğinize sağlık

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
Güzel görünüyor...Sade...

Ancak Outer glow ps kullananlar için bağımlılık yapan bir efektir...Bence herzaman kullanmaktan kaçının (genelde görseli-fontu belirginleştirmek için-zeminden ayırmak için kullanılır)

Ancak avea logoları zaten belirgin o yüzden etrafındaki efeği kaldırın derim:)

Onun haricinde ellerinize sağlık...

Başarılar diliyorum...Fazla eleştirilecek bişey yok.

Arkadaşıma aynen katılıyorum. Başarılı bir çalışma

batterymurat

🌱Yeni Üye🌱
başarılı sade ve hoş bi çalışma qözü yormuyor yoSa'ya katılıyorum "outer glow" efektine hiç qerek yok burda avea loqosunu basitleştirmiş biraz karakter seçimlerin yerinde söylenecek söz yok ...

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
genel olarak güzel olmuş üstad eline koluna sağlık. yorumun bumu diceksin sen kesin o yüzden ben olsam 1. afişte 7.99 da 99 kısmını biraz daha büyütürdüm çünkü çıktı alırsan karşıdan gelen birinin yerinde olsam 7.00 görme ihtimali yüksek ve 7.00 ile 7.99 L arasında .99 var ve tüketici mantığı bunu aldatmaca olarak kabul edicektir.
2. afişte serpmişsin ama çalışma alanın boş alandan çok daha fazla.. biraz genişletirsen daha da rahtlamış olursun... tekrardan emeğine sağlık...