Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş Çalışması

Benzer konular

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Tasarımını bir defalığına RGB formatında tekrar export edip yayınlıyorum bundan sonraki çalışmalarını RGB formatında export ettikten sonra aşağıda verdiğim linkteki gibi foruma yüklersen sevinirim.

https://www.grafikerler.net/imageshack-us-a-resim-upload-y-klemek-t132.html

muko1ri4.jpg

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk başta göze çarpan yazım hataları.. ayrıca cıvıl cıvıl olması gereken bir çalışma olması gerek değilmi...birde süslediğin sembollere bir akıl veremedim ..kolay gelsin

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
cevap

hocam bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

ilk başta göze çarpan yazım hataları.. ayrıca cıvıl cıvıl olması gereken bir çalışma olması gerek değilmi...birde süslediğin sembollere bir akıl veremedim ..kolay gelsin
tşk ederim söylediklerinde haklısın. ama bu benm için bi ön hazırlık bi çok hata var bana göre eksik var. ama bilgilenmek istediğim bu fon başlangıca uygun olurmu. yani sizce bu fon bu konuya gidermi:) ?

XURVIN

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence fondaki beyazlar kalsın siyahlı kırmızıları sil fon daha açık olsun hoplayan kızla çocuğun etrafındaki esrarengiz ışık çok bozuyo çalışmayı... çanta bere v.s. yazıları çok havada kalmış onlara bi çare düşünmek gerekir... başarılar...

meierlink

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ya benim çok hoşuma gitti..cıvıl cıvıl bir çalışma...

siyahın ve kırmızının uyuşması güzel olmuş...ayrıca kışkırtıcı bir kırmızı tonu var...insanın içini kıpır kıpır yapıyor sanki...

eline sağlık.....

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
zeminde logon kaybolmuş sanki
bir de o gençler neden atlayıp zıplıyorlar :(
ve yüz ifadeleri çok hırslı duruyor :(
erkeğin elinde sanıyorum crop hatası var yada imajın tam değildi.

Ellerine sağlık.

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
ınternetten ındırdıgınız ai. dosyalarını heryerde kullanmanız sıze bır artı kazandırma, dıl bılgısı eksıklıgı font kullanımı hatalı verılmek ıstenen mesaj verılememıs, kırmızı ögh getırmıs artık.
Painttemi yaptınız?

basarılarınızın devamını dılerım.

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
ınternetten ındırdıgınız ai. dosyalarını heryerde kullanmanız sıze bır artı kazandırma, dıl bılgısı eksıklıgı font kullanımı hatalı verılmek ıstenen mesaj verılememıs, kırmızı ögh getırmıs artık.
Painttemi yaptınız?

basarılarınızın devamını dılerım.

Dili çok iyi kullandığınızı söylemişsiniz, aynı mesaj içinde Avrupa Yakası dizisindeki selin karakterinin kullandığı ögh geldi gibi Türkçe'de bulunmayan tv argosu bir deyimi kullanmışsınız. Bu eleştirilerinizden şu sonuca varıyorum burdaki insanların tasarımlarına not vererek, fırında yakarak ve insanları aşağılamaya çalışarak taciz etmeye çalışıyorsunuz. Tavırlarınız son derece kasıtlı.

Bu tutumunuzda ısrar ederseniz siteden uzaklaştırılacaksınız.

mmmpower

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.idgn.net
Dili çok iyi kullandığınızı söylemişsiniz, aynı mesaj içinde Avrupa Yakası dizisindeki selin karakterinin kullandığı ögh geldi gibi Türkçe'de bulunmayan tv argosu bir deyimi kullanmışsınız. Bu eleştirilerinizden şu sonuca varıyorum burdaki insanların tasarımlarına not vererek, fırında yakarak ve insanları aşağılamaya çalışarak taciz etmeye çalışıyorsunuz. Tavırlarınız son derece kasıtlı.

Bu tutumunuzda ısrar ederseniz siteden uzaklaştırılacaksınız.

ben dılı cok ıyı kullandıgımı soylemedım bu bırıncısı ıkıncısı eger bır iş basılacaksa bu konuşmadan farklı bır işlemdır dıkkat etmek lazımdır.ayrıca yorum yapmak ıcınde ıllede dılı cok ıyı kullanmaya gerek yok lutfen ınsanları yanıltmayalım cahithocam :)

sempatiggenc

🌱Yeni Üye🌱
değiştirdim.

fonu bu konuda kullanmaya karar verdim. diğeri hakkkındaki yorumlarınız ve beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.

artf0.jpg

Son düzenleme:

ngyenice

🌱Yeni Üye🌱
bence kırmızı ve siyahın psikolojik etkisi üzerinde düşünmek gerek, muko collection anladığım kadarı ile genç giyime yönelik bir işletme. Arka plan karanlık ve kisvetli bir hava veriyor bu da ön planda ortaya çıkartmaya çalıştığın hoplayan zıplayan mutlu gençler ilişkisi ile ters düşüyor. Ayrıca arka planda yer alan detaylar ile iç içe geçmiş tipografi görüntü kirliliği yaratıyor, tasarımın ahenginde ve dengesinde bir sorun var. Ön planda yer alan karakterler için daha cesur bir girişimde bulunup daha baskın bir hale getirebilirsin (yani daha büyük kullanabilirsin). Arka planı hafifletmekte veya renkleri ile oynamak da etkili olacaktır. Eğer 2008 sezonuna ait bir kapak ise ve bu firma moda firması olduğuna 2008 moda trend renklerine (bej, kahve, fıstık yeşili gibi) yönelebilirsin. Font seçimini gözden geçirmekte de fayda var, firma isminin kompozisyon içindeki yeri de dengesiz gibi.

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bence yazı Fontları ve renkeleriyle Oyna... Kolay Gelsin

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bencede koserim e hak veriyorum

seruvenist

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.yusufipek.com
kardeş tasarım kağıdı doldurmak değildir. ben burda gördüğüm sanki kağıdı doldurmak için bir sürü gereksiz karmaşala bezenmiş. bu şekilde iletmek istediğin mesajı zora sokarsın. gerçi burda bir mesajdan ziyade ellerinde ne tip ürünler olduğu sunulmuş ama öylede olsa bence bu sunumu daha sade bir şekilde yapmalısın.