Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afiş calısması

emil

🌱Yeni Üye🌱
elestirilerinizi bekliyorum,

ilanat4.jpg

Benzer konular

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
düşünce güzel..yaklaşım hoş.. göze itici gelen sadece; desenler kızkulesine tam monte edilebilirdi.. yani kayma olmadan.. hatta desenlerle kızkulesi çizilip gerçek kule yerinden çıkarılabilirdi.. eline sağlık.

evrenk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kız kulesinin kensisi başlı başına bir desen, bir motif, bir sanat eseri, bir tarih. üzerindeki desenler bence hiç uyum sağlamamış... ayrıca jazz festivalini çağrıştıran bir uygulama göremiyorum.

tolga_laila

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.tolgayayla.tr.gg
mapuskus'a katılıyorum ayrıca paragrafın bıraz daha aşağıda olması gerek bence kullandığın fıltrede bazı yerlerde görselliği bozmuş cok da anlamam ama bir izleyici olarak fikrim bu...

emil

🌱Yeni Üye🌱
bunlar benim ilk orneklerim,

İstanbul diyince aklıma ne geldiyse yazdım bir kağıtda;

Kız kulesi
Bogaz köprüsü
Kapalı çarşı
Yerebatan sarayı
Galata köprüsü
Surlar

istanbul silüetlerinden biri olan kız kulesini düşünerek Osmanlının çini sanatını kullanarak yedi mimariden biri olan kız kulesini calısmayı düsündüm çini deseni calısarak boyle bir calısma yaptım sunuda unutmamak gerekir sizin yasınızda bir grafiker olsaydım sizden daha genis dünürek elestirilerimi ona gore yapardım,sizin kadar deniyim yok ama yeni meslektaslarıma asla sunu demem

''herkes grafik yapabilir ama herkes grafiker olamaz''

bu arada bu jazz icin yapılmıs bir afiş degil,istanbul 2010 icin yapılmıs bir afiş,etkinlik ilanı o yazı

ben daha bu meslekte yeniyim ama sizin yasınıza geldigimde emin olun cok iyi olucam ,

evrenk

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
29. jazz müzik festivali diye yazıyor.
burası bir paylaşım sitesi. eleştirilere her zaman açık olmamız lazim. benim yaptıgım çalışmalarad eleştirler geliyor. eleştiren herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

emil

🌱Yeni Üye🌱
elestiride bulunan herkese tesekkür edrim

ecenur87

🌱Yeni Üye🌱
bencede kız kulesi üzerine eklediğin motiflerle çok göz yorucu gözüküyo. Orjinali daha güzel olabilirdi. İyi çalışmalar

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
bunlar benim ilk orneklerim,

İstanbul diyince aklıma ne geldiyse yazdım bir kağıtda;

Kız kulesi
Bogaz köprüsü
Kapalı çarşı
Yerebatan sarayı
Galata köprüsü
Surlar

istanbul silüetlerinden biri olan kız kulesini düşünerek Osmanlının çini sanatını kullanarak yedi mimariden biri olan kız kulesini calısmayı düsündüm çini deseni calısarak boyle bir calısma yaptım sunuda unutmamak gerekir sizin yasınızda bir grafiker olsaydım sizden daha genis dünürek elestirilerimi ona gore yapardım,sizin kadar deniyim yok ama yeni meslektaslarıma asla sunu demem

''herkes grafik yapabilir ama herkes grafiker olamaz''

bu arada bu jazz icin yapılmıs bir afiş degil,istanbul 2010 icin yapılmıs bir afiş,etkinlik ilanı o yazı

ben daha bu meslekte yeniyim ama sizin yasınıza geldigimde emin olun cok iyi olucam ,

Sevgili kardeşim,
kimsenin amacı seni kırmak yada üzmek değil. elbette inandığın yolda ilerlediğin sürece kimseden geri kalmazsın.. Herkes doğduğunda grafiker olmuyor. Ama böyle bir düşünceyi alıp bunu işleyip harmanlayıp burada yayınlaman bile bence bu meslekte çok ilerleyeceğini gösteriyor. Çünkü: cesaretin var. buda bir çok insanda yok.. Uamrım çok daha baaşrılı işlere imza atarsın.
Unutmadan burada amaç paylaşmak ve paylaşarak ilerlemek..Başarı dileklerimle..

emil

🌱Yeni Üye🌱
mapuskus tesekkür ederim yorumların icin:)

Cahit GÜLDEN

Eğitimci Grafiker
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.cahitgulden.com
Sevgili kardeşim beni tanıyormusun bilmiyorum ama burda benim aldığım eleştirileri alsan demekki bir daha sitemize uğramıyacaksın anlaşılan. :D Çalışmamın linki aşağıda bir incele istersen.

https://www.grafikerler.net/sergi-afisi-t229.html

Bunların ilk çalışmaların olduğunu belirtmişsin ama grafik tasarımla amatörcemi ilgileniyorsun yoksa bir yerdemi çalışıyorsun belirtmemişsin veya yazdıysanda ben okumadım, Herneyse ilk çalışmaların olmasına rağmen sende umut görüyorum ben zamanla güzel işler yapacaksın gibi bir his var içimde:D ne dersin?

Biraz örnek incele derim ben aşağıda verdiğim örnekler yararlı olacaktır.
https://www.grafikerler.net/icograda-ogrenci-afisleri-sergisi-15-haziran-2006-t943.html

(lütfen bunları insanlar düşüncelerini nasıl ifade etmişler açısından incelersen sevinirim)

Hoşçakal.....

yagmuradam

🌱Yeni Üye🌱
desenler tam oturmamış tam otursaymış birşeye benzermiş ama yinede eline sağlık..

formatus

🌱Yeni Üye🌱
karmaşadan uzak sade ve hoş ama kız kulesindeki bindirme tipi pek içime sinmedi.illede böyle olacaksa displace ile tam oturtabilirsin yada başka bildiğin bir şekilde.birde jazz festivalinden uzaklaşmış çalışma sanki bir simge yada çağrıştıran uygun bir şekille desteklenebilirdi.Eleştiriler yoldaki tabelalara benzer faydalıdırlar.ama alınmakda insanın doğasında vardır.ellerine sağlık.

graphi_peri

🏅Acemi Tasarımcı🏅
görsel çok ön planda ve yazılar cüncürük kadar kalmış:)

arızaksak

🌱Yeni Üye🌱
alt bandı daha hoş yapabilirsen güzel oljaktıt..
tipografi kullanımıda hoşş:lol:

taurusclk

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yazılar çok kücük kalmıs ayrıca sponsorlar için ayırdıgın alan büyük kız kulesinin üstüne kullandıgın motifi arka fon olarak kullanmıs olsaydın belki daha güzel olurdu diye düşünüyorum bence daha çok calısılması gerek kolay gelsin başarılar

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
aslında calısman ilgi çekici buna benzer bir calısmayı arkadasım yapmıstı ama o kız kulesini tamamen çizimlerden olusan desenlerle süslemisti düsüncen çok güzel ama her zaman düsünceyi tam olarak aktaramıyoruz cini sanatıyla süslemek istemissin ama duvar boyamasına benzemis buda kız kulesini hoş göstermemis yazılar konusunda diger arkadaslarım yeterince yorum yapmıslar emegine sağlık kötü elestiriler seni yıldırmasın bende senin gibi yeniyim çok kötü elestriler aldım ama yapılan her elestriden ders alıp daha iyisi için çabala kolay gelsin

dezzo

🌱Yeni Üye🌱
eleştiri kaldıramıosan yuru gıt ya olmaz bu kadr ukalalık