Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afiş tasarım yardım!

Benzer konular

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
istedigin nedir?
bu arada kim istiyor sizden bu tasarımı?

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
Tasarımın daha iyi olmasını istiyorum. Yaptığım tasarım yeterli değil gibi geliyor bana. Staj yaptığım bilgisayar firmasının yeni kampanyası.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bence bunu bir profesyonele verin yapsın derim ben...
iyi iş cıkarabilmeniz için iyi bir egitime ihtiyac var,bu yuzden ne kadar tavsiye etsekte burdan olmaz...yani vectorel tabanlı programları bilmel lazım.Freehand,Corel,illustrator vs...yada psd yi bilmeniz gerekli...

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
Aslında yaptığım tasarım onlar için yeterli. Ben internette dolaşırken bu siteyi gördüm. Daha iyi bir tasarım olur diye bu konuyu açtım.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu ne çelişkidir arkadasım,önce yeterli değil sonra yeterli diyorsunuz...
neyse forumda arastırın,cok faydalıdır burası belki sizede bir faydası dokunur...iyi forumlar.

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
Benim için yeterli değil ama onlar için yeterli diyorum. çelişki bunun neresinde?

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bikere afiş tasarımı world de yapılmaz arkadaşım. İşi bilen birine verin bence.

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
World'de yapılmadığını bende biliyorum arkadaşım. çok bilmişlik yapıp cevap yazmayın.

baygolge42

🏆Pro Tasarımcı🏆
World'de yapılmadığını bende biliyorum arkadaşım. çok bilmişlik yapıp cevap yazmayın.

burda herkes bir fikir söyler,bu fikir beyanları tüm demokratik ülkelerde mevcuttur.bu yorumlar ve fikirler hosunuza gitmeyebilir,gidere iyi olur gitmezse kötü olur yaklasımından beyanatlar değildir bunlar...sadece özgürlük adına bildiklerimizi soylemektir...çelişki yokmus ben öyle anladım,yanlıs anlamısım...
ama fikirlere ve acıklamalara saygı lutfen...

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆

cevap istemiyorsanız neden konu açtığınız sorabilirmiyim?lütfen,üslubunuza dikkat edin.afiş tasarımı gibi materyeller grafik programlarında hazırlanır.freehand,corel,photoshop gibi...anladığım kadarıyla grafiker değilsiniz.eğer bu tarz programları bilmiyorsanız işinizi bir grafikere teslim edin,yapsın.sanırım üye olurken forum kurallarını okumadınız ve bu tür bir istekte bulunmanın yasak olduğunu bilmiyorsunuz.isteğiniz forum kurallarına aykırı.eğer,grafikerler.net üyelerinden yardım istiyorsanız konunuzu işveren ilanları bölümüne açmalısınız.

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
Saygı duyarım duymasına da burada destek yerine köstek olmayın. World'de yapılan bi çalışmanın yeterli olmadığını bende biliyorum. Yeterli olmadığı için buradayım.

te0man

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.3dreamaker.net
Paşa tasarımda çok sarıya boğmuşsun, evet belli farklı programda yaptığın, müşterilern beyenmesinden ziyade sonuçta biri sorduğunda şu çocuk yaptı dicekler, yaptığın çalışmalar bi yerde senin referansın olacaktır. O yüzden reklam tasarımı adlı konuları gezip biraz daha bilgi edin derim... Ama Word qibi programlarla olucak iş değil bu ;) kolay gelsn

elkor84

🏆Pro Tasarımcı🏆
Saygı duyarım duymasına da burada destek yerine köstek olmayın. World'de yapılan bi çalışmanın yeterli olmadığını bende biliyorum. Yeterli olmadığı için buradayım.

burada size yardımcı olunmasını istiyorsanız bir önceki msjımda da yazdığım gibi bütçenizi belirleyip, konunuzu işveren ilanlarına açmalısınız.bu tarz bir istek kurallara aykırı.saygılarımla...

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
burada size yardımcı olunmasını istiyorsanız bir önceki msjımda da yazdığım gibi bütçenizi belirleyip, konunuzu işveren ilanlarına açmalısınız.bu tarz bir istek kurallara aykırı.saygılarımla...

eyvallah.. Oraya da açarız.

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşlar yazışırken kelimeleri daha düzgün seçseniz tartışma yaratacak kelimeler kullanmasanız:angel::angel:

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
Paşa tasarımda çok sarıya boğmuşsun, evet belli farklı programda yaptığın, müşterilern beyenmesinden ziyade sonuçta biri sorduğunda şu çocuk yaptı dicekler, yaptığın çalışmalar bi yerde senin referansın olacaktır. O yüzden reklam tasarımı adlı konuları gezip biraz daha bilgi edin derim... Ama Word qibi programlarla olucak iş değil bu ;) kolay gelsn

SAOLASIN KARDEŞ. BİR TEK DÜZGÜN CEVABI SEN VERDİN. DİĞERLERİNİN YAPTIĞIYSA; "Başarıyı en kötü biçimde kullanmak onunla övünmektir..."

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑
arkadaşım öncelikle forum kurallarını okumanı tavsiye ederim
çalışma gercekten kötü üzerinde çok çalışman gerekiyor ama arkadaşların senin kötülügün için degil sana yardım etmek için zaman ayırıpda yorum yazmalarına bu tarz tepkiler vermemelisin sen bu işi yapmak istiyorsan her işde oldugu gibi grafik tasarım işindede olması gerekenler vardır bunada saygı duymalısın insanlar yıllarını veriyorlar bu iş için emek sarfediyorlar basit yollarla basit işler yapıldıgında bununda eleştirilmesi normal dir biraz araştırma yap
yapmış oldugun çalışmada yazılar çok karışık ve göz yorucu bakıldıgında hangisini okuyacaksın duyurmak istedigin daha dikkat çekici hale getirmelisin
renkler konusunda sarı gercekten fazla olmuş

Selimsel

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel olmuş bence.. kullanın bu şekilde..

P@$@

🌱Yeni Üye🌱
Saol. Bu şekilde kullanılmaya başlandı.