Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Afis tasarimlari

merttcan

🌱Yeni Üye🌱

Bu benim ilk çalısmamdı galiba fontlar ve logolarda problem var

Fotografda bulanıklık var sanırım

Bu afis en son calışmamdı

Merhaba arkadaslar daha yeniyim bu islerde sizlerle tanismak istedim umarim yapici elestirilerde bulunursunuz. :)

Son düzenleme:

Benzer konular

kıvılcım

🌟Usta Tasarımcı🌟
mrb.merttcan
fontlarda ve logolarda sorun olduğunu kendin belirtmişsin. bizlere ne gibi bir seçim yapmak kalmış sanırım
font seçimlerinde ne gibi sorunlar var onu aktarayım. türkçe karakterleri desteklemediği için kendin eklentiler yapmışsın illede bu font olcak diyorsan eklentileri fontta uygun bi şekilkde yapabilrisin bir parça alarak tamamlayabilirsin ama mantıklı olan destekleyen bir font kullanman.
çerçeveler orantılı değil,resimlerin çözünürlükleri iyi değil baskı esnasında sorun yaşatabilir ilk çalışmanda yoğunlaşmanı tavsiye ederim birde görünen alan oluşturmalısın biraz dışarı taşmış vs. vs. zamanla bu takım işlerde daha iyi şeyler çıkaracağına inanıyorum başarılar dilerim

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben farklı bir çalışma göremedim. Son çalışmada tanışma ve deniz atı arasında bi bağlantı kuramadım, siz nasıl kurdunuz onu da anlamadım doğrusu. Tasarım ve dizgi arasında fark vardır diye düşünüyorum. Kolay gelsin...

emine_23

🌱Yeni Üye🌱
deniz atı niye var varsada havada nıye asılı bıraktın denız atını.tarıh ve saatı oyle ortalık yere değil de logoların olduğu bı yere yazsaydınız ortalıktakı gıbı durmazdı. göz yoruyo.bı de yandakı ağacın rengı gerçekten kızılmı yoksa gün batımından dolayı oyle bı renk almış.

merttcan

🌱Yeni Üye🌱
Teşekkurler ''Kıvılcım'' bahsettiğin konular hakkında biraz daha calışmam lazım galiba, daha acemi olduğum için normal hatalar diye duşunuyorum :)

Tanısma toplantısı için kullanilan deniz atı ve kirmizi mercan tek bi fotoğrafdır yani üstunde oynama yapılmamamistir. ''H.salma'' haklı olabirsin daha anlamli bir calısma yapılabirdi.

''Emine_23'' Sol ustde bulunan Kırmızı mercan dır. Denız atıda havada degil orta suda duruyor ama bunları afısde ıyı yansıtamadım galıba tesekkurler yorumlarınız için

esu

🌱Yeni Üye🌱
insanların dikkatini çekmesini istediğiniz nokta eminimki 18 ekimde başlıyor olmasıdır.ama yazılardan çok resimler ön planda.vurgulamak istediğiniz duyuruları daha dikkat çekici hale getirmelisiniz.ama yine de beğendim

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tokalaşan iki el bulup bu elleri suya çevirsen bence biraz daha etkili olurdu diye düşünüyorum ama acemi olduğunu söylediğin için de bunu nasıl yapabilirdin diye düşünmüyor da değilim. Kolay gelsin...

galiba bu yorum son çalışma içindi :)

sercansarigul

🌟Usta Tasarımcı🌟
bir uludağ öğrencisi olarka bende gelmek iştiyorum :)

h.salma

🌟Usta Tasarımcı🌟
sercansarigul o nasıl imza öyle :/

puca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontlara dikkat etmen gerekio sanırım çok karışık birde tasarımların biraz toplamalısın...iyi çalşmalar ellerine sağlık

0510

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
font kullanımları çok yanlış

jrm

🌱Yeni Üye🌱
bnce gzller

Son düzenleme:

teneke2

🌱Yeni Üye🌱
Yapan arkadaşa ve yorum ekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum emekleri için. Bu çalışma oldukça sıradan... Daha enterasan çalışmalar var.. enazından onları referans alırsanız, güzel işler çıkacaktır. Diğer yorum yapan arkadaşların görüşlerine katılıyorum. Biraz daha gayret.. Daha çok iş çalışın.. Olacak.. Emeklerinize sağlık.