Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afis (vurdulu)

komsukizi105

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar hepimize kolay gelsin

Ben size bi şey göstercem bi şey yaptım yani çalışmadaki vurdu yazısı gerçi çalışmanın geri kalanını da ben yaptım ama en çok uğraştığım şey vurdu idi corel ve photoshop yardımıyla yaptım yani 3D Max falan da yapılıyormuş bu tarz bişey ama ben bilmiyorum :sweating:

Sizce nasıl olmuş
selmasslb0ji0.jpg

Son düzenleme:

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Fikir güzel fakat tasarım kötü olmuş.

Çalışmanıza baktığımda bende uyandırdığı his gerek renkler gerekse kullanılan materyallerle ilgili bende çağrışım yapan ilk şey ahiret günü... Sanki kıyamet kopuyorda orada bir şeyler oluyormuşcasına kırmızı ve sarı renk baskısı çok fazla. Bir diğer konu ise gökyüzü yine bu tonlarda be altta dabinalar var. Eyvah kıyamet kopuyor.

Ayrıca dibe vurdu diyorsunuz fakat altta kullanmış olduğunuz bina vektörelleri ise bunun tam tersini söylemekte. Gökyüzüne çıkartmışsınız fiyatları. Gökyüzünde çatlayan toprak mantığıda bu sebepten dolayı havada kalmış.

perplexx

🌱Yeni Üye🌱
komşu kızı bunu photoshopta yapabilirsin

ctrl+f4

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bende üç boyutlu için çok uğraşmıştım bulamamıştım/photoshop'ta da emboss harici üç boyutlu (plugin hariç ki onlarda istediğim sonucu vermiyor/yapı kredi world ün üç boyutlu logosu gibi yapmak istemiştim) bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...bu arada güzel çalışma..

selin güzel

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
3 boyutlu çalışma hiç yapmadım
Çalışma çok güzel olmuş

grfkr42

🌟Usta Tasarımcı🌟
güzel olmuş denemez ama güzel yapma isteği isteği oldukca var :))))) güselgüsell

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
tasarım boyutunda biraz daha çalışman lazım

kemald78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bizlideriz.com

bence tasarımında verilen efekte süper olmuş tek bir sorun farkettim oda yazı fontları ufak yazılarada az kalın olduğundan okunması zorlaşıyor yoksa geriye kalanı tek kelime ile mükemmel diyorum eline sağlık böğle devam et derim:alkis: