Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afrika

serkansema

🏅Acemi Tasarımcı🏅
afrikaj.jpg

Benzer konular

alicinki

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.alicinki.com
Malzemenin zenginliği göz önünde bulundurulursa pek tatmin edici bir çalışma olmamış ama umut vaadediyor.

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
hocam daha fazla uğraşman lazım derim zira hiç olmamış...

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Malzemenin zenginliği göz önünde bulundurulursa pek tatmin edici bir çalışma olmamış ama umut vaadediyor.

Kesinlikle Katılmama rağmen vektörel olarak çalışmaktansa foto manipülasyona coşmanızı tavsiye ediyorum. Vektörel olarak bir yere gitmez ve çalışma uzadıkça cıvıl cıvıl gereksiz bir çalışmaya döner..

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Zemine serengeti'den bir fotograf koymayı dene. Afrika kıtasına da fil ya da gergedanın kafasına yerleştirme. Birde öyle görelim.. Kolay gelsin.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
fili beğendim ama malzeme çok fazla sade afişlerin koyu bir şekilde destekçisi olmama rağmen
örneğin aklıma gelen bir tür ben olsaydım ayak izleri ile bir beyaz afiş yapardım aynı yol üzerinde bir kaç hayvanın ve insanın ayak izi gibi başarılar..

baranbeyy

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben Gayet Başarılı Buldum. Özelliklle yaratıcılık 10 Numara.
Renklere gelince her bölgenin kendine göre renkleri vardır. Bana soracak olursanız avrupa kırmızı derim, amerika kırmızı mavi yeşil derim. arap ülkeleri ve afrika turuncu yeşil sarı derim. türkiye ise siyah kırmızı beyaz ve lacivert derim. Yani etnik olarak bakarsak gayet başarılı buldum Tebrik ederim.