Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

After Effects CS4 ün Püf noktalari

TheKingLeon

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Selam arkadaslar;
After effects programini ögrenmek istiyorum. Ilk nerden baslamami önerirsiniz? Püf noktalari nelerdir ? Yani temel taslari nelerdir ? Google` dada arastiriyorum ama burdan, canli canli tecrübe etmis birinden duymak istedim. Bir cevap veren cikarsa sevinirim. Saygilar.

th_e_mre

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
videocopilot tamamen aradığın şey başka hiçbir derse gerek yok öğrenmek için ingilizcede gerekmiyor görseli yetiyor tabiki zor derslerden değil basit derslerden başla önce programın arayüzünü öğren ondan sonrası çorap söküğü gibi gelir hiç merak etme

ultracoust

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne var şu copilot'ta anlamadım gitti.

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ne var şu copilot'ta anlamadım gitti.

aynen bende

copilot bende beğenmiyorum.adrew beyaz perde için harika şeyler yapıyor ama birkaç videosu hariç hiçbiri dikkatimi çekmedi .
ama az önce 5 tane izledim adam hep adjusment layer kullanıyor. bir iki tane farklı after effects anlatan video serisi daha izlemiştim hiç bu özelliği görmemiştim. şu anda adrew den öğrendiğim iki şey evolution ve adjusment layerdır :)

purplelizard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dvdlerini edinin derim.sitedeki dersler sonuçta bedava dersler ve na kaa ekmek o kaa kofte :)

purplelizard

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadir köymen'in vardı sanırım ama oda kameralar için 35mm lens olayına dalınca akibeti noldu bilmiyorum.

ecrinim

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kadir köymen'in vardı sanırım ama oda kameralar için 35mm lens olayına dalınca akibeti noldu bilmiyorum.

şimdi biraz araştırdım da sanırım Kadir beyin after effects anlatım dvd leri lisanslı olarak piyasada yok.Birkaç site de anlatımları falan var.Ama Yusuf ÖZKOYUNCU dan daha güzel anlatmış biraz izlediğim üzere.