Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

After Effects Eğitim Dünyasına Katılın

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar öncellikle bu konuuy açmamın sebebi after effectse merak salmış bir çok arkadşımızın bilgi sahibi olmasıdır After effects kullanmaya başlamadan önce bunların mutlaka bulunması gerekir

1) Yüksek özellikte bilgsayar (donanımları siz eklersiniz öncellikli işlemci ve ram)
2) İnglizce bilmek (çünkü web teki hemen hemen tüm kaynaklar inglizce)
3) İyi bir eğitim alıp bir reklam veya film şirketinde çalışabilmek için :) (eğitim aşamasında kamera , perde , vb. ekipmanların olması lazım) Yoksa bunlar hiç girmeyin bu işe yarı yolda kalırısnız zaman kaybı sizler için bunu yerine premiere elements veya premiere profesyonel kullanilirsiniz daha kolay.

Gel gelelim ücretsiz inglice eğitimlere sıraya vereceğim eğitim sitelerini hepsi ücretsizdir. Tek Ücretsiz Türkçe Eğitim sitesi ise Kadir Köymen yani KKYMN nin eğitim setidir. o da verilmiş sitede zaten.

After Effects Basic (Basit Eğitim)

After Effects Basic Training

After Effects Tutorial ( AE ağitimler)

VIDEO COPILOT | After Effects Tutorials, Plug-ins and Stock Footage for Post Production Professionals

AE Tutorial (AE Eğitim)

https://maxafter.com/index.php/tutorials

Piyasada bunlardan çok kaynak var. Ücretsiz ve paralı kaynakların tümü için özel mesajla bana ulaşabilirsiniz sizi tüm kaynaklara yönlendiririm.

aspirin_00

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.fsahinoglu.com
after effect hdd ler çok önemli raid hddlerde yüksek performans sağlanabiliyor bilginizde

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İngizlice bilmek pek de şart değil. Tutoriallerde sesli anlatımın yanında görsel destek de olduğu için benim gibi ingilizce bilmediği halde ingilizce tutoriallerden faydalanan çok insan var. Performans konusunda da eğitim için ortalama bir bilgisayar işinizi görür ancak büyük projelerde elbette sıkıntı yaşarsınız.

soresger2121

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yok aslında herşeyi için inglizce şart bende görsel eğitimlerde inglizcem olmadna anlabiliyorum ama bu taklide kaçıyor anlayarak bir eğitime çalışmak insanı geliştirir. Eğer pentium 4 veya dual core kullanırsanız zorlanırsanızı preforman gerekiyor zaten bu programı kullanan dediğim gibi iş için kullanır yoksa hobi için zaman kaybı yaşamaya gerek yok.Yorumlar için teşekkür ediyorum.

Aldarion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:) hobi zaman kaybı değildir ki. Bütün hobiler eğlence amaçlıdır zaten. Ve insanlar after effectte veya photoshopda basit işler çıkararak mutlu olabiliryorlar. Belki bir süre sonra da profesyönelliğe geçiş yapabiliyorlar.

Amacım tartışma yaratmak yada muhalefet olmak değil. Sadece insanları korkutmamak ve soğutmamak gerektiğini düşünüyorum. Sizin yazınızı okuduktan sonra sistemim kötü, ingilizcem yok diye uzak duranlara yazık olur.

Taklitçilik de kötü bir şey değil. Keşke insanlar taklit ederek işler çıkarsalar. Çevremdeki herkes videohiveden ve benzeri sitelerden çaldıklarını değil taklit etmek, projeyi birebir verip para kazanıyorlar.