Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

after effects yardımcı uygulamalar

cyborg19

🌱Yeni Üye🌱
selamlar arkadaslar ben adobe after effects programında kendimi geliştirmek istiyorum derslerini buldum izliyorum ama kafama takılanlar oldu mesela photoshop a action ve hazır fırçaları yükleyip efeckt verebiliyoruz..benim sormak istedigim after effects e hangi yardımcı uygulamalar yükleniyor isimleri ve işlevleri nelerdir öğrenmek istiyorum meslea plug-in nedir ne işe yarar tutorial nedir ne işe yar ve bunun gibi efeck yardımcı uygulamlar yardımlarınızı bekliyor şimdi den tşk ediyorum ha unutmadan birde after efeckste attıgım video dan ses gelmiyor :D yardım edersinis umarım

levolilevoli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.levoli3d.com
kolay gelsin sorularınızın bazılarını yanıtlayım plugin:yardımcı efectlerdir sonradan bulup after dosyasının içindeki plugin dosyasına atıyosun veya exe'leri vardır kurulumunu yapıyosun onlarda afterda effect penceresinde çıkıyor bunlar senin çalışmalarında çalışmalarını güzelleştiricek yardımcı effect'ler
tutorial:proğramları tanıtan ve onlar hakkında hazırlanmış derslerdir

madlion

🏅Acemi Tasarımcı🏅
photoshop taki action olayı after effects te presets adı altında gerçekleşmekte ama yinede tam verim için kullanım ayarlarını değiştirmen gerekiyor.