Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

After Effetcs Error: 23::46

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Selamın Aleyküm

After Effetcs'e Video İmport Ettiğimde

After Effetcs Error: could not convert Unicode characters. ( 23 :: 46 )

Böyle Bir Hata Alıyorum ve Project dosyasını kayıt ederken böyle bir hata alıyorum.

bilen varmı acaba ?

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
After Effects was installed in a language that uses a non-Roman Unicode or Cyrillic character set on an OS that does not match the language.
For example, you installed After Effects in Turkish on an English OS.
Affected languages include:
Arabic
Chinese, Simplified
Chinese, Traditional
Greek
Hebrew
Japanese
Korean
Romanian
Russian
Turkish
Ukrainian vayyyyy after effects resmi sitesinde türkçeyi örnek vermiş :) hemen çözümü çeviriyorum :)

muhammed008

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1*Program Files\Adobe\Adobe After Effects CS4 (or CS3)\Support Files\AMT Languages klasörünü aç
2*Buradaki text dosyasının adını kopyala ve bir yere not et. çünkü bu after effects in hangi dilde kurulduüunu belirtir.
3* Örneğin US English is en_US, Turkish is tr_TR, Russian is ru_RU,
4*Sonra geri support file a dönüp amt ye girin
5*2 ci basamakta tanımladığınız dosyayla aynı isimdekini açın.
6* ~ işaretini AMT.zdct dosya adının başına koyun. bu after effects in bu dosyayı görmezden geleceğini gösterir.
7* AMT folder a geri dönüp en_US için dosyayı açın.
8*Buradaki AMT.zdct dosyasını kopyalayıp 5. adımdaki hatayı içerdiğini tespit ettiğiniz dosyanın içine kopyala yapıştır yapın.

KOLAY GELSİN :)

trinquity

🌱Yeni Üye🌱
Mac OS
1. Applications/Adobe After Effects CSx klasörünü açın.

2. Adobe After Effects CSx uygulamasına sağ tıklayıp Show Package Contents e tıklayınız.

3. Content/Resources/AMT Languages klasörünü açın.

4. Buradaki text dosyasının adını kopyala ve bir yere not et. çünkü bu after effects in hangi dilde kurulduüunu belirtir. Örneğin US English is en_US, Turkish is tr_TR, Russian is ru_RU,

5. Sonra geri Resources/AMT klasörüne dönün.

6. 4. basamakta tanımladığınız dosyayla aynı isimdekini açın.

7. ~ işaretini AMT.zdct dosya adının başına koyun. bu after effects in bu dosyayı görmezden geleceğini gösterir.

8. AMT folder a geri dönüp en_US için dosyayı açın.

9. Buradaki AMT.zdct dosyasını kopyalayıp 4. adımdaki hatayı içerdiğini tespit ettiğiniz dosyanın içine kopyala yapıştır yapın.

10. ve After Effects'i açın

yazının bir kısmı muhammed008 dan alınmıştır.

feylosoft

🏆Pro Tasarımcı🏆
Valla bu sorun ben mac kullanırken oluyordu benim çözümüm şöyle dosya ve dosya yolunun bulunduğu konularda türkçe karakter hiç olmayacak. Atıyorum diskinizde bu çalışmanız "işler" klasöründeyse sırf oradaki ş harfinden dolayı bu hatayı verir. Ben benzer sorunlardan sıkıldığım için klasör ve disklerimde Türkçe karakter kullanmıyordum.
PC'de sorun yok zaten rahat

RD3S1GN

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.rdwn.deviantart.com
Valla bu sorun ben mac kullanırken oluyordu benim çözümüm şöyle dosya ve dosya yolunun bulunduğu konularda türkçe karakter hiç olmayacak. Atıyorum diskinizde bu çalışmanız "işler" klasöründeyse sırf oradaki ş harfinden dolayı bu hatayı verir. Ben benzer sorunlardan sıkıldığım için klasör ve disklerimde Türkçe karakter kullanmıyordum.
PC'de sorun yok zaten rahat

aynı dediği gibi. mac de türkçe karekter kullanmayınız.