Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

afyonda yeni ne var dergisi kapak çalışmam

kostencka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhaba arkadaşlar
evde photoshopla milletin yüzündeki sivilceleri düzeltirken bi derginin tasarımında çalışmamı istediler ama daha önce hiç bu tarz bi grafik işinde çalışmamıştım
ilk yaptığım kapak tasarımını basımdan sonra sizlerle paylaşmak istedim ve yorumlarınızı almak istiyorum
nerde nasıl hatalar yaptığımı görmemde yardımcı olursanız sevinirim

grafik konusunda olduğu kadar forumlar konusunda da yeniyim bi türlü adam akıllı bir boyda yükelyemedim resmi bir de şu linki vereyim o zaman :)

Imageshack - kapakkk

Son düzenleme:

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Kapağınıza bir isim verin lütfen...

Kurallara Aykırı Başlık:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

msergek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk çalışma için hemde hiç fena değil. kolaj fena değil. soldaki alt başlıklar fazla büyük olmuş. sağdaki şerit (afyandayeninevar) fontu değiştirip ve kelime aralarını açabilirisin. hatta hiç kullanmayabilirsin. ev ile dağın birleştiği yerdeki silinmiş izlenimi veren (mutlaka silinmiş :)) kısım rahatsız ediyor. birde kızın sağ beli sanki sorunlu, dağ ile etkileşime girmiş. oralara müdahale edebilirsen güzel birşey olacak gibi.

kostencka

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürederim eleştirlerin için
ev resminin üst kısmını silerek oraya yerleştirdim çünkü başka nasıl bi şekilde temizleyebileceğimi bilmiyordum bildiğiniz bi yol varsa paylaşırsanız sevinirim

mawi06

🏆Pro Tasarımcı🏆
fontlar haricinde başarılı bir çalışma fontları tekrar gözden geçirin daha okunaklı fontlar seçin.
eline sağlık