Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ajans için kurumsal kimlik çalışmam

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
merhaba ajansımız için kurumsal kimlik çalışmaları yapıorum bir süredir..içlerinden begendiğim bu çalışma oldu ama kartvizit hariç..

kartvizite nasıl bir uygulama yapmalıyım bilemiyorum çok fazla kafa yordum ve yapboz yapdım açıkcası tıkandım ve buraya ekleyerek sizlerin yorumunu almak istedim.. bana fikir verebilir misiniz yardımcı olursanız sevinirim.. Teşekkürler..

AlmilaS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
iyi akşamlar. bazen insan yap yap tıkanıyor ya da kal geliyor geçmiş olsun, tez zamanda tıkanmalar açılsın :) fikirlerimi belirtmek isterim:

- antetlide soldaki turkuaz bantı az daha kalın tutup, logoyu sağa alarak da deneyebilirsin. Bu haliyle de iyi; benimki alternatif düşünce. Ama alttaki adres bölümü mutlaka küçülmeli. Adresler 9, bilemedin 10 puntodan sonra bence çok itici oluyor.
- yine antetlide logo ve sayfanın üst kenarı arasında biraz daha boşluk olabilir. 1 - 1,5 cm kafi, adres ve alt kenar arasındaki mesafeyi de kapatabilirsin. 7-8 mm gibi olabilir.
- bazen sadelik en iyisidir. Kartvizitteki (sanırım arka kısım olarak düşünmüşsün) en ortadaki dağınık logolar hoşuma gitti. beyaz zemin güzel. ön yüz için de antetlideki bant mantığını (turkuaz-gri) kartı dikey tutarak solda konumlandır yeterli diye düşünüyorum. Ortalama 3,5 cm genişliğinde logo ve dar tip fontla yazılan adresler şık duracaktır. İsim ve adres, soldaki çizginin grisinde olabilir. Ya da isim siyah olur da ünvan, adres vb gri görünür.
- Alttaki zarf ise zarfa da antetlinin bant mantığı taşınabilir. Böylelikle kurumsallık devam eder, tüm evraklarda bütünlük sağlar. Tabi logonun genişliği çok daha küçük olmalı, adres de hemen logo altında konumlandırılabilir.

Kolaylıklar dilerim.

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Almilas : çok teşekkür ederim inan çok iyi geldi farklı bir yorum almak..gerçekten insan tıkandığı noktada beyni duruyor sanki bir de aciliyet olunca :(

dediklerini denicem çok teşekkürler tekrar :)

defrost

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba

Çalışmalarınız iyi görünüyor emeğinize sağlık yalnız kartlarda kullandığınız renk hoşuma gitmedi ortadaki beyaz kart arka kısım olarak hiçte fena değil üzerindeki logolar biraz daha silik olursa daha güzel durabilir ön kısım içinse logoda kullandığınız turkuvaz rengi zemin için logoyu ise beyaz yaparsanız veya ön kısım ve arka kısımın renlkleri dediğimin tam terside olabilir
birinci kartta kullandığınız üç adet şeriti iki adet yapıp iç taraftaki diğerine göre biraz daha ince olursa daha güzel görünüceğini düşünüyorum
kolay gelsin

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
defrost teşekkür ederim çok yorumunu dikkate alıcam değişiklik yapınca eklicem tekrar.. ben istiyorum ki sade ama dikkat çekici olsun..bu yüzden de soft renk tercih ettim..

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
Logo zaten kalıcı sanırım.
Logodaki fikiri çok beğendim ama clipart / resim olmayıp daha estetik hale gelse harika olurdu bence :)

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Logo zaten kalıcı sanırım.
Logodaki fikiri çok beğendim ama clipart / resim olmayıp daha estetik hale gelse harika olurdu bence :)

aslında yazının arkasında fotograf vardı sonra ben fotografı brush yaptım öyle uyguladım.. bu daha hoş geldi gözüme..evet harika olsun istiyorum :)

mamican

🌱Yeni Üye🌱
çalisma güzel fakat gözüme takılan bir iki sıkıntı var anteli veya a-4 üzerindeki kız kulesinin opacitysi çok fazla amaç transparan görünüm sağlamak olduğu gibi yansıntmak değil. bir diğer konu ise logonu okadar bariz büyütüp kullanmasan daha sevimli olur benim kanaatimce. iyi calismalar dilerim

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çalisma güzel fakat gözüme takılan bir iki sıkıntı var anteli veya a-4 üzerindeki kız kulesinin opacitysi çok fazla amaç transparan görünüm sağlamak olduğu gibi yansıntmak değil. bir diğer konu ise logonu okadar bariz büyütüp kullanmasan daha sevimli olur benim kanaatimce. iyi calismalar dilerim

evet kocaman olmuşlar şuan düzenliorum yeniden.. gerekli ayarı verdim :) tşkler

emre_ozturk

🌟Usta Tasarımcı🌟
renkler çok uyumsuz olmuş kuler'e bir bak derim. logoyu da eleştiricem bistanbulwark die okunuyor logo daha sade ve estetik olmalı bence kartvizite gelince klasikten uzaklaşıp farklı bir şeyler yapabilirsin.

berraa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aFQwB.jpg

çalışmanın şu an ki hali ..