Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ajansa grafiker aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sevdebetul

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.parmakizi.com.tr
KARE GRUP REKLAM TANITIM ve ARACILIK HİZMETLERİ

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı

Aranılan Kişinin Özellikleri: Corel Draw, Photoshop, Freehand programlarına hakim sorumluluk alabilecek grafiker arkadaş arıyoruz.

İşin Mahiyeti: Ajans

İlgilenen arkadaşların mesaj olarak ulaşmaları rica olunur.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
İş Veren ve İş Arayan ilanları hakkında genel hatırlatma:

• Genel forum kuralları, İş arayan ve İşveren bölümleri içersindeki konularda da geçerlidir.
  • Lütfen ilanda istenilen özelliklerde iseniz mesaj yazınız. İlanla alakasız mesajlar haber verilmeksizin silinecektir.
  • İlanlarınıza iletişim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir.
  • Daha önce açılmışbir ilanınız varsa ikinci bir ilan açmayınız.

Grafiker arkadaşlar ya da işverenler:

Sitemiz de iş/çalışan bulma ilanlarınızı bırakabilirsiniz.

Yeteneklerinizi ilk bakışta gösterebilmek için ilanlarınız aşağıda ki örneğe göre yapılırsa daha anlaşılır olursunuz.

İş arayanlar için örnek:

— Yaşadığınız şehir:
— Kullandığınız programları ve seviyeleri:
— İş deneyimi ve içeriği:
— Site sayfalarında sunabileceğiniz bir kaç görsel örnek referanslarınız:
— Kendiniz hakkında açıklama:
— İletişim bilgileriniz:

İşverenler için örnek:

— Firma ismi:
— Çalışma şartları:
— Aranılan kişinin özellikleri:
— İşin mahiyeti:
— İletişim bilgileriniz:

Gösterdiğiniz hassasiyet için teşekkür ederiz.

grafikerler.net yönetimi

enes85

🌱Yeni Üye🌱
corel draw da 3 sene farklı iş dallarında freehand de 7 ay mac bilgisayarda çalıştım reklam sektöründe ilerlemek istiyorum çalışmaya başladığımda ise photoshop freehand indesing 3dmax gibi programları öğrenmeye yönelik kurslara gitmeyi düşünüyorum hayırlı günler dilerim sizlere

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
pm iniz dolumuş sanırım
görüşmek isterseniz iletişim bilgilerinizi yollarmısınız.

teen-age-mutant

🏅Acemi Tasarımcı🏅
selamlar,ilanızı okudum ve sitenizi inceledim.Geniş bi iş alanınız war,kaç grafiker çalıştıyorsunuz?açıkçası ben tecrübeli değilim daha,photoshop,coreldraw,freehand ve quarkxpress programalarını kurs olarak gördüm ve iyi derecede kullanıyorum.Tecrübesiz olduğumdan iş bulmakta zorlanıyorum ve kendimi verebiliceğim,geliştirebileceğim bi yer arıyorum.Beni işe alırsanız başlarda bazı konularda eksik kalabilirim ama sonradan araya kapatacağıma söz verebilirim.hem benim gibi yetenekli bir gence kapı açmış olursunuz..cv mi yaptığım işleri gönderebiliirm.şimdiden teşekkür ederim

repro_esra

🌱Yeni Üye🌱
merhabalar ilanınızla ilgileniyorum ben dikkatimi çekti...matbaa ve açıkhava bilgim var...corel - photoshop - ve freehand bilgim var...ilgilenebilirseniz sevinirim.... şimdiden teşekkürler..

xmary

🌱Yeni Üye🌱
ilanınızla ilgileniyorum;
istanbul emirgan 'da ikamet etmekteyim..
ortaköy zübeyde hanım kız meslek lisesi grafik bölümü
elazıg fırat üniversitesi grafik tasarım bölümü mezunuyum...
program bilgim: photoshop cs3 , corel draw, frahand, ofis programları
iş tecrübesi 3 yıl
irtibata geçebilcegimiz bir telefon veya msn adresi bekliyorum
ilginize teşekür ederim...
sevgiyle kalın...saygılar
iyi çalışmalar...

elfoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yetenekli ve çalışkan bir eleman arıyorsanız irtibata geçelim cv yollayayım size mesaj kutunuz dolu

canveesra

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba.
Bu yıl İstanbul Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım mezunuyum.Ayrıca Bilge Adam Grafik tasarım egitimide aldım.3 senelik tecruce yasadım.Okulda piyasadaki butun calısmaları yaptım.Dergiler,kataloglar,brosürler,kartvizitler,afişler,araba giydirme,el ilanları,broşürler,t-shırt tasarımları,takvim ceşitleri vs...hepsini biliyorum hocalarım iyi egitim verdi saolsunlar.kendimin dısında abartı bişe yazmak istemiyorum oyuzden acık acık yazıyorum herseyimi.21 yasındayım avrupa yakasında oturuyorum.Sabah gazetesinde staj yaptım.Freehand,Adobe photshop cs 2 cs3 ,ılıstrator programlarını cok iyi seviyede biliyorum.yaratıcı ve uyumlu birisiyim.tek eksiğim meslegimle ilgili alanım.meslegimi cok seviyorm ilgilenirseniz sevinirim iyi çalısmalar.

pekovic

🌱Yeni Üye🌱
adım Semiha Güven. ilanınızla ilgileniyorum ama stajyer grafiker olarak.istanbul gaziosmanpaşada ikamet ediyorum 2.5 aylık özel bir kursta grafik tasarımı eğitimi aldım henüz iş tecrübem yok ve biyerden başlamak, kendimi geliştirmek istiyorum ilgilenirseniz çok sevinirim photoshop,freehand,corel ve illustrator kullaniyorum irtibat için mail adresim: semihapeskovic@windowslive.com

asi_istanbul

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.gserhanyazaroglu.com
Merhaba;
9 yıllık Grafik Tasarımcıyım,Corel draw,Freehand,Photoshop,İllustrator,In design progralarını iyi derecede biliyor ve kullanıyorum.Email adresinizi özel esajla yollarsanız,bende portfolyomu sizlere yollayabilirim.
İyi Çalışmalar
G.Serhan Yazaroglu
Graphic Designer

tayfurbora

🌱Yeni Üye🌱
yanlış hatırlamıyorsam 4-5 ay önce 500 liraya çalıştıracak eleman arıyordu burası belkide ben karıştırıyorum ama olurda görüşmeye giderseniz 500-600 gibi maaşlar duyupta şaşırmayın derim

mrtddr

🌱Yeni Üye🌱
Mrb ben istanbul bağcılar da oturuyorum 23 yaşındayım photoshop corel ve freehand programlarının kursunu gördüm bu işte yeni sayılırım ama kendime güveniyorum telefon numaram 0551 404 31 68 ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...