Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Akdeniz gençliik şenliği

ginko

🌱Yeni Üye🌱
jojobaoc9.jpg

rosmarinusrx3.jpg

Benzer konular

graphicer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilk yorumun benden olsun cnm bu afişler için çok uğraştığını biliyorum emeğinin karşılığını inş alırsın başarılar

ginko

🌱Yeni Üye🌱
sağol canım insallah sizde emeğinizin karsılığını alırsınız:))

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Birinci çalışmanız gözü çok yoruyor. Bu çalışmaya odaklanma sorunu yaşanacaktır.

İkinci çalışmanız ise özgün bir çalışma değil. Benzerlerine çok fazla rastlayabileceğimiz bir çalışma. Daha özgün işler çıkarabileceğinizi düşünüyor ve kolay gelsin diyorum.

m_ali_acikgoz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Güsel olmuş ama rakibiz yalniz ingilizceside olmasi gerekiyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

melekru

🌟Usta Tasarımcı🌟
ilk çalışmanın zemini çok karmaşık.
ikincisi daha albenili ilkine göre. ama adamın eli bi garip geldi bana:S

kolaylıklar dilerim
emeğinize sağlık

frstyl

🌱Yeni Üye🌱
1. resimde zemin çok karışık ve başlık resmin içinde kaybolmuş,
2. resimde sağ alt taraf boş kalmış bunu yazının boyutu ve yerini değiştirerek halledebilirsin. Fok balığının çevresindeki yazının boyutuda çok küçük bide alakasız

arzum_grafiker

🌱Yeni Üye🌱
ordakı boslugun sebebı sponsorlara ayılmstır 1. calısmanın karısıklıgı hocalrım dedıler boyle olmasını yorumun ıcın tesekkurler

arzum_grafiker

🌱Yeni Üye🌱
1. calısmadıkı karısıklık sebebı kalabalık ıfade etmektı. renkler ıse hem baharın canlılıgını ve uluslar arası bayrakların tesmsılı olarak renkler yogunlukta

Operadevil69

Kreatif direktör
⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.instagram.com
Çalışmalar neden vektörel bunun için şart mı koşuluyor? birde afişlerde ki kavram karmaşası gerçekten aşırı şekilde ortada arkadaşım şöyle böyle yap demiyecem sadece şunu dile getirmek istiyorum bu afişlerden 1'er adet çıkış alman ve bu asıp karşısında sorular sorman lazım sence bu istenilen hareketi,düşünceyi,espiriyi anlatıyor mu?
konuşmalarımı ve fikirlerimi yanlış anlamamanı isterim başarılar, emeğine sağlık.

syd barret

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok çikin heves kırmak degil amaçım ama yalanda söylemicem biraz gerçeçi olmak lazım inaşşallah iyi olursun geliştirisin kendini ama sade ve anlamlı çalışlar yapmaya bak

cok_yasa_kamil

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
maalesef her ikisi de yeterli değil.
öncelikle 1. çalışma sil baştan yapılası olmuş. ikincisi ise bir arkadaşın da dediği gibi çok bilindik ögeler barındırıyor, özel olmamış. ve renk problemleri var.

çalışmalarında başarılar dilerim.. :)

harun_asa

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bende diğer arkadaşlarıma katılıyorum. Daha sade ve anlaşılır olursa hem okunaklılık açısından hemde anlatım açısından daha güzel duracaktır. Emeğine Sağlık...

ginko

🌱Yeni Üye🌱
calışmamın böyle olmasını gerektiğini hocam istedi ki ilk calışmam gayet sadeydi ama ne yapalım ki hocalar değiştirdi.yorum her ne kadar heves kırıcıda olsa yıkılmadım ayaktayım :p