Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bizim üniversitenin bahar şenlikleri için hazırlamıştım fakat berbat bi afişi seçtiler kesin şike vardı. Bi de siz bakın benim çalışmalarıma.
ilk çalışmada ''16. bahar şenliği' yazı fontu güzel fakat çok fazla çiçekli gibime geldi. font rengi zemin ile yaklaşık renkte olduğu için dikkat çekici değil. diğer çalışmada zemini 2 ye bölmeden bir çalışma yapılabilirmiş. emeğine sağlık...
offfff daha öğrenmem gereken çok şey war şu anki tek amacım bilgeadam 3d animation & digital video kursunu bitirmek ondan sonra olaya hakim olacağımı düşünüyorum ?
arkadaşım bu yarışmaya bende katıldım. hatta internetten benim 1. olduğumu duyurdular. paramı almaya gittiğimde yanlışlık olmuş falan filan dediler benim 3. olduğumu söylediler. moralim bozdular. birinci seçilen afişin berbat olduğunuda söyleyim.şimdi 17. si başladı inşallah bi daha böyle bi terbiyesizlik yapmazlar. benim afişler için