Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alba inşaat logo

Benzer konular

Grafiker Cıragı

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalarınız Gerçekten Güzel. Ben Seçemedim Diğer Arkadaşlar'ın Yorumları Seçebilir Belki .. :wink: Başarılarınızın Devamını Dilerim

Guwencin

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
5 veya 6 daha uygun gibi duruo... eline sağlık..

xxzzzxx

🌱Yeni Üye🌱
:sleepy::sleepy::sleepy::clapping::clapping::bear::alkis::alkis:çalışmalarınız harika olmuş bizceee özellikle 1 numara ellerine beyninize sağlık.

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
%85 i bana ait % 15 da araştırmalarımdan :)

Aşkımıda unutmayalım :)

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
tşk ederim xxzzzxx 1 numarayı bende cok begendim

benim begendigim 1 tane var onu ben inşaatcı olsaydım kesin kendime kullanırdım :)
2 ci linkteki 1 numara

racoon_tr

🌟Usta Tasarımcı🌟
5-6-ve tabbiki 7 bence ama favorim 7 oldu. genel olarak iyi çalışmalar...başarılar...

grafikeri-m

🌟Usta Tasarımcı🌟
bence bi çok çalışma yerine 5 tane çalışma yapıp daha amacına uygun bişeyler olabilirdi güzel görünüyolar ama bir çoğu için biraz daha uğraşılması gerekiyo bence en güzeli ve amacına uygun olan 1, linkteki 10, numara ama onada renk alternatifleri olabilir eğer müşteri isteği değilse diğer renklerde de alternatifler üretin kolay gelsin ...

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bukadar altarnatifi kendime yaptım müşteriye sunmadan önce sizlerin fikrini almak istedim daha önceki müşteriye sunumumda müşteri yazı karakteri üzerinde yogunlaşmamı istedi yanlarında ek ilaveler istemiyormuş renk secimide müşteri mavi veya koyu mavi tonları seçtiginden o tonlarda yogunlaştım. maviyle uyumlu olbilecek renk secenegini kendim belirledim bunlar çalışmalarımın yarısı diyebilirim bi türlü begendiremiyorum :) yazı karakteri üzerinde başka nasıl yogunlaşırım onu cözmeye çalışıyorum.

Önder Adem

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.istanbulletiket.com
Bence ne kadar az seçenek sunarsanız o kadar kolay beğendirirsiniz... Yaklaşık 20 logo var, gerçi bunların çoğu birbirine benziyor, açıkçası hepsine tek tek bakmaya üşendim:) 10 no lu çalışma üzerinde biraz daha çalışabilirsin, ama yine de grafikeri-m arkadaşın dediği gibi bu kadar fazla seçenek olmamalı...

zelda76

🏅Acemi Tasarımcı🏅
birbirine banzemeleri normal :) ufak degişiklikler yaparak hangisi daha uygun secenekler sunmaktı amacım şuan henüz müşteriye sunmadım sizlerin yorumlarına göre secmeler yapıcam ona görede sunum yaparım tşk ederim yorumlarınız benim için önemlidir.

Braveart

♾️Grafik Gurusu♾️
İlk çalışmadaki 6 nolu logo bence uygun.