öncelikle konuyu yapmış olduğunuz yorum, yorumdan çok karalama gibi geldi bana kaldı ki duşakabin de insanlar ne yaparlar ? duş alırlar...
kazaları önlemek adına özel bir alan cümlesini ben hiç bir reklam çalışmasında görmedim ? siz gördünüz mü ?
uygulamanın başarısı kabul görmesidir, kabul görmüş bir uygulamanın, sizin
yorumuzda başarısız diye yorumlamanıza da bi anlam veremedim.
Ben sizi neden karalamak isteyeyim ki komik geldi doğrusu
"karalamak" kendisinden iyi olanlara zayıf insanların yaptığı şeylerdir. Yani her iki şartta da alakasız bir durum.
Çalışmayı görüşe açmışsınız ve bende görüşümü paylaştım; olayı yanlış yorumladığınızı, diğer arkadaşlara da verdiğiniz cevaplarda bundan çok emin bahsettiğinizden açıklayıcı şekilde yorumladım.
"Duşakabin, kazaları önler" diye bir reklamın varlığından bahsetmedim. Dikkatli okuyunuz.Kazaları önler yazarken duşakabinin amacından bahsettim.
Diğer konu ise buradaki işleri yorumlarken müşterinin beğenmesi başarılı olduğunu kanıtlamaz bence. O müşterinizin tasarrufudur beğeni eşiğidir.
Bu sitede işlerin müşterilerinin beğenilerine göre eleştirildiğini hatırlamıyorum, kaldı ki yazdıklarınıza göre bu müşteri dayatması değil sizin fikrinizi müşteriye kabul ettirmiş olduğunuz bir çalışma.
Neyse baştan söylediğim gibi benim yorumum budur katılır ya da katılmazsınız ama olayı başka yöne çekmeyiniz başarılı görseydim artılarından da zevkle bahseder, tebrik de ederdim.
Kolay gelsin...