Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Alduş Kartvizit Çalışmam

sedat_gul

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sedatgul.com
wrh4R.jpg

srpsyn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
balık görseli yerine başka bişey olabilirdi diye düşündüm içimden..
Emeğine sağlık iyi çalışmalar

sedat_gul

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sedatgul.com
duşakabin demek banyo yapmayı ve suyu sevmek demek, bende bir imaj olarak
bunu en iyi balık anlatıyor diye, bu seçimi yaptım...

teşekkürler

grafikseli

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baloncuk falan olsa daha ii olurdu... görsele bakınca konu adına baktım.. akvaryum sandım.. yanlış anlama

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yani açıkçası bana süs balıkları satan akvaryumcuların kartını anımsattı. Banyo yapmak suyu sevmekten ziyade temizliği sevmek demektir. Hiç olmamış üstad kusura bakma.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
Nacizane görüşlerim,
Görsel seçimi müşteri ısrarı ise sizin için üzgünüm, değilde sizin kararınız ise başarısız olmuş diyebilirim.
Çünkü kart sahibinin yaptığı işi logo dan başka bir yerde anlamak imkansız.
Bu balık yaklaşımı broşür katalog vb. yerlerde işe yarayabilir ama burada olmamış.
Balıkların içerisnde bulunduğu su daha "aqua" tonlarında olsa idi daha olumlu bakılabilirdi sanki belli ki logo renklerine uydurulmaya çalışılmış.
Ayrıca bilgi metin boyları balıklar uğruna küçük tutulmuş herkes tarafından rahatça okunamayacağı aşikar.
Kolay gelsin.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
duşakabin demek banyo yapmayı ve suyu sevmek demek, bende bir imaj olarak
bunu en iyi balık anlatıyor diye, bu seçimi yaptım...

teşekkürler

Ben size katılmıyorum, duşakabin demek suyu sevmek ve banyo yapmayı sevmek demek değildir.
Duşakabin, banyo estetiği demek, su sıçraması ve çok dile gelmese de banyo kazalarını önlemek adına özel bir alan yaratmaktır.

Mesela lüks duşakabin ürünlerini, duşakabin içerisinde duş alırken koltuğuna kurulmuş kitap okuyan keyifli birini kullanırsak işlevselliğin yanında konfor ve lüksten esprili bir şekilde bahsetmiş oluruz. Sizin yapmak istediğinizin doğrusu böyle olur bence. niyet isabetli fakat uygulama başarısız tabi bu benim görüşüm kolay gelsin.

sedat_gul

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sedatgul.com
Ben size katılmıyorum, duşakabin demek suyu sevmek ve banyo yapmayı sevmek demek değildir.
Duşakabin, banyo estetiği demek, su sıçraması ve çok dile gelmese de banyo kazalarını önlemek adına özel bir alan yaratmaktır.

Mesela lüks duşakabin ürünlerini, duşakabin içerisinde duş alırken koltuğuna kurulmuş kitap okuyan keyifli birini kullanırsak işlevselliğin yanında konfor ve lüksten esprili bir şekilde bahsetmiş oluruz. Sizin yapmak istediğinizin doğrusu böyle olur bence. niyet isabetli fakat uygulama başarısız tabi bu benim görüşüm kolay gelsin.

öncelikle konuyu yapmış olduğunuz yorum, yorumdan çok karalama gibi geldi bana kaldı ki duşakabin de insanlar ne yaparlar ? duş alırlar...

kazaları önlemek adına özel bir alan cümlesini ben hiç bir reklam çalışmasında görmedim ? siz gördünüz mü ?

uygulamanın başarısı kabul görmesidir, kabul görmüş bir uygulamanın, sizin
yorumuzda başarısız diye yorumlamanıza da bi anlam veremedim.

ataaa

🌟Usta Tasarımcı🌟
öncelikle konuyu yapmış olduğunuz yorum, yorumdan çok karalama gibi geldi bana kaldı ki duşakabin de insanlar ne yaparlar ? duş alırlar...

kazaları önlemek adına özel bir alan cümlesini ben hiç bir reklam çalışmasında görmedim ? siz gördünüz mü ?

uygulamanın başarısı kabul görmesidir, kabul görmüş bir uygulamanın, sizin
yorumuzda başarısız diye yorumlamanıza da bi anlam veremedim.

Ben sizi neden karalamak isteyeyim ki komik geldi doğrusu :)
"karalamak" kendisinden iyi olanlara zayıf insanların yaptığı şeylerdir. Yani her iki şartta da alakasız bir durum.
Çalışmayı görüşe açmışsınız ve bende görüşümü paylaştım; olayı yanlış yorumladığınızı, diğer arkadaşlara da verdiğiniz cevaplarda bundan çok emin bahsettiğinizden açıklayıcı şekilde yorumladım.

"Duşakabin, kazaları önler" diye bir reklamın varlığından bahsetmedim. Dikkatli okuyunuz.Kazaları önler yazarken duşakabinin amacından bahsettim.

Diğer konu ise buradaki işleri yorumlarken müşterinin beğenmesi başarılı olduğunu kanıtlamaz bence. O müşterinizin tasarrufudur beğeni eşiğidir.
Bu sitede işlerin müşterilerinin beğenilerine göre eleştirildiğini hatırlamıyorum, kaldı ki yazdıklarınıza göre bu müşteri dayatması değil sizin fikrinizi müşteriye kabul ettirmiş olduğunuz bir çalışma.
Neyse baştan söylediğim gibi benim yorumum budur katılır ya da katılmazsınız ama olayı başka yöne çekmeyiniz başarılı görseydim artılarından da zevkle bahseder, tebrik de ederdim.
Kolay gelsin...

Son düzenleme:

sedat_gul

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sedatgul.com
konuyu daha fazla uzatmayalım isterseniz, siz fikrinizi söylediniz, bende size cevap verdim...

CarverTD

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Sedat Bey eleştiriye açık değilseniz o zaman işinizi marifetmiş gibi buraya yüklemeseydiniz. Sizi pohpohlayanlara gayet naziksiniz ama eleştiri yapanlarada bir o kadar saygısızsınız. Sırf müşteriniz yaptığınız bu ne olduğu belli olmayan çalışmayı beğendi diye bizde beğenecek değiliz.

sedat_gul

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sedatgul.com
tasarımcıyı eleştirmenizin de bir haddi vardır, işi saygısızlık boyutuna taşımanıza bi anlam veremiyorum, yorumlarda kişiye saygısızlık yapmanızı doğru değil

baruttkeremm

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.brtkrm.com
bir petshop firmasını andırıyor biraz daha kurumsal gitmeni tavsiye ederim fontlarda beyaz renk kullanmış olmanda eksi bir görünüm sunuyor transparan özelliğini kullandığından uçlarda beyaz fontu emiyor emeğine sağlık başarılarının devamını dilerim

Mehmet M

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Abi üstünde satış sorumlusu diyor ya balık akvaryum resmi gider mi ? daha sade bişey olabilir di sana yakışacak.bu kartı gören seni satış sorumlusu degil.akvaryum balık filan satan bi yer anlıyacak