cuLLens
🌱Yeni Üye🌱
Adım Merve..Merve Stansie ama Merve'yi tercih ediyorum.
Stansie->Annemler Yunanistan'dayken bir kuzenim varmış ve 2 yaşındayken hayata gözlerini yummuş.Annemlerde kuzenimin adını yaşatmak için bana 2. ad olarak bunu koymuşlar..
Sarışınım ve yeşil gözlüyüm..
14 Yaşındayım..Dedem Yunan,Babam Yarı Yunan,Bende Çeyrek Yunanım..
Fenerbahçeliyim..Muse,Slipknot,Korn,Travis,Avril,Grizzly Bear,Phoenix(grup),Nirvana,Apocalyptica,Placebo,Rammstein,Led Zeppelin filan takılıyorum..Yabancı Rock ve Metal arası..
Team Twilight'ım..Sitede Bir Hikayem vardı "Karanlık Gece'nin Meleği(Renesmee Cullen)" diye..Onu bitirdim.Şimdi de 'Alacakaranlık Karakterlerinin Olduğu Hikayeler' başlığında "Kırmızı" adlı bir hikayem var..Antalya'da okuyorum.Tercih Ettiğim Kitap Konuları Macera,Polisiye,Korku Romanları..Arada Psikoloji kitaplarıda okurum..(çok sıkıcı gelebilir ama gerçekten işe yarıyor)
Favori Kitabım:-Twilight'dan Sonra- Düşüş-> Lauren Kate
Favori Yemek:Makarna Tabii kide..
Başucu Kitabım:Ayın Çağırdıkları->Patricia Briggs
Favori Dizilerim=
*Supernatural
*Gossip Girl(Dedikoducu Kız)
*Merlin
*Gönülçelen
*Aşk ve Ceza(Ara sıra göz atıyorum)
*Bir Kadın Bir Erkek
*According To Jim(Jim'e Göre)
Favori Rengimembe
Favori Sözüm:Gece Senin Melodini Fısıldıyor..Yine,Dans Etmek İstiyorum..
Favori Yazarım:Stephenie Meyer Tabii kide..
Favori Filmim:The Twilight Saga ve Alice In Wonderland..
Favori Şarkım:Apocalyptica-I Don't Care(Umrumda Degil) ve yine Apocalyptica-Stairway To Heaven
NOT=> Apocalyptica'nın Stairway To Heaven şarkısı,sözsüz olmakla beraber,Led Zeppelin'in Stairway To Heaven şarkısının melodisidir..
Benden bukadar..Sormak istediğiniz başka birşey var mıydı?
Stansie->Annemler Yunanistan'dayken bir kuzenim varmış ve 2 yaşındayken hayata gözlerini yummuş.Annemlerde kuzenimin adını yaşatmak için bana 2. ad olarak bunu koymuşlar..
Sarışınım ve yeşil gözlüyüm..
14 Yaşındayım..Dedem Yunan,Babam Yarı Yunan,Bende Çeyrek Yunanım..
Fenerbahçeliyim..Muse,Slipknot,Korn,Travis,Avril,Grizzly Bear,Phoenix(grup),Nirvana,Apocalyptica,Placebo,Rammstein,Led Zeppelin filan takılıyorum..Yabancı Rock ve Metal arası..
Team Twilight'ım..Sitede Bir Hikayem vardı "Karanlık Gece'nin Meleği(Renesmee Cullen)" diye..Onu bitirdim.Şimdi de 'Alacakaranlık Karakterlerinin Olduğu Hikayeler' başlığında "Kırmızı" adlı bir hikayem var..Antalya'da okuyorum.Tercih Ettiğim Kitap Konuları Macera,Polisiye,Korku Romanları..Arada Psikoloji kitaplarıda okurum..(çok sıkıcı gelebilir ama gerçekten işe yarıyor)
Favori Kitabım:-Twilight'dan Sonra- Düşüş-> Lauren Kate
Favori Yemek:Makarna Tabii kide..
Başucu Kitabım:Ayın Çağırdıkları->Patricia Briggs
Favori Dizilerim=
*Supernatural
*Gossip Girl(Dedikoducu Kız)
*Merlin
*Gönülçelen
*Aşk ve Ceza(Ara sıra göz atıyorum)
*Bir Kadın Bir Erkek
*According To Jim(Jim'e Göre)
Favori Rengimembe
Favori Sözüm:Gece Senin Melodini Fısıldıyor..Yine,Dans Etmek İstiyorum..
Favori Yazarım:Stephenie Meyer Tabii kide..
Favori Filmim:The Twilight Saga ve Alice In Wonderland..
Favori Şarkım:Apocalyptica-I Don't Care(Umrumda Degil) ve yine Apocalyptica-Stairway To Heaven
NOT=> Apocalyptica'nın Stairway To Heaven şarkısı,sözsüz olmakla beraber,Led Zeppelin'in Stairway To Heaven şarkısının melodisidir..
Benden bukadar..Sormak istediğiniz başka birşey var mıydı?