Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ali Ertuğrul logo çizimim(corel)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
zhTT9.jpg

ödevim için yaptığım corel yapımı logom.yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar

Benzer konular

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
iyi veya kötü bir yorum yok mu arkadaşlar

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok kötü bir çalışma olmuş arkadaşım biraz acımasızca bir yorum oldu ama gerçekler acıdır.. :(

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler yorumlar için ama daha ilk logo çalışmam öğreneceğim bu işi :D

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler yorumlar için ama daha ilk logo çalışmam öğreneceğim bu işi :D

alicim ben senin yerinde olsam şimdi güleceğime yeni ve daha başarılı tasarım niteliği taşıyan çalışmalar yapıp siteye ekleyip öyle gülerdim.. :)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
alicim ben senin yerinde olsam şimdi güleceğime yeni ve daha başarılı tasarım niteliği taşıyan çalışmalar yapıp siteye ekleyip öyle gülerdim.. :)

en kısa zamanda size daha başarılı bir logo sunacağım eğer sürekli takip ediyorsanız bu siteyi sizin de görüşünüzü almak isterim

LaYeR

🏆Pro Tasarımcı🏆
en kısa zamanda size daha başarılı bir logo sunacağım eğer sürekli takip ediyorsanız bu siteyi sizin de görüşünüzü almak isterim
Memnuniyetle alicim.. :) Daha güzel çalışmalarını bekliyorum..

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
h@yt@ seni :D sen onun avukatımısın. Sende sanırım onun çalışmalarına yakınsın ki; üzerine alınmışsın. Öyle her programı önüne alıp birşeyler çizen kendini grafiker zannetmesin. Ben öğrenim hayatımda dahil 9 senedir grafikerim. Ama dikkat edersen avatarımın altında Yrd.Grafiker olarak tanıtıyorum kendimi. Çünkü mesleğime saygı duyuyorum. Öyle pc sitelerinde 30 günlük beleş program indirip saçma sapan bişeyler çizip ben grafikerim diye dolaşmasın kimse. Bu mesleğin ayağa düşmesinden çok korkuyorum. Ayrıca öyle klavyeden adam değilsin cümleleride bir adama yakışmıyor kardeş. Sen bu cümleyi yazmakla zaten adamlığını ıspat ettin be h@yt@ seni.

impoved

🏅Acemi Tasarımcı🏅
@li cim seni kırmak istemem ama yapmış olduğun o logoyada yorum yapmadan geçemedim. Benim tek isteğim pc sitelerinde 30 günlük beleş program indirip ve bişeyler çizip herkez rgafikerim diye ortaya atıyor kendini.

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
neyse arkadaşlar konu amacının dışında saptı ben almam gereken msjları aldım artık konu dışında yorum yapmayın lütfen

tugrulguvenc

🏅Acemi Tasarımcı🏅
güzel kardeşim bakma sen herkeze inş çalışarak düzeltirsin millet kendini biraz nasıl sölesem boşver b...... ok sanıyo :) gül eğlen kafana göre bu iş zaten susarak yapılcak bi iş değil gezip görmek hayal gücüylü olan bi iş sıkma canını eğer içinde varsa öğrenmek her türlü yaparsın tavsiyem ps öğrenmeye sonra diğer adobe ürünlerine bakmaya çalış hadi kolay gelsin güzel kardeşim :)

@l!

🏆Pro Tasarımcı🏆
güzel kardeşim bakma sen herkeze inş çalışarak düzeltirsin millet kendini biraz nasıl sölesem boşver b...... ok sanıyo :) gül eğlen kafana göre bu iş zaten susarak yapılcak bi iş değil gezip görmek hayal gücüylü olan bi iş sıkma canını eğer içinde varsa öğrenmek her türlü yaparsın tavsiyem ps öğrenmeye sonra diğer adobe ürünlerine bakmaya çalış hadi kolay gelsin güzel kardeşim :)

eyw kardeşim sağolasın :)