Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Altınkale Zeytinyağı Ambalaj Tasarımı

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
"Bir destanın yazıldığı Çanakkale topraklarını, binlerce yıldır süsleyen zeytin ağaçlarından, hayat veren bir zeytinyağı üretildi."
--------
Grafik Tasarım ve tüm görsel illustrasyonlar Zülfikar Fidancı imzalı :wink:

RbdU.jpg

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
aslında gayet başarılı bir çalışma. sadece altınkale yazısı biraz ince kalmış :) emeğinize sağlık...

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
aslında gayet başarılı bir çalışma. sadece altınkale yazısı biraz ince kalmış :) emeğinize sağlık...

Katılıyorum, logo alternatifleri arasında benim daha uygun önerilerim vardı fakat ne varki tercih edilen budur. Bu arada logo öncekinden biraz daha kalınlaştırılmış durumda, öncekini düşün yani :smile:

UnKnOwNReaL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Hocam çalışmalarınızı hayranlıkla seyrediyorum hepsi başarılı ama bir revva veya sherbet teki ahenk yok sankı :) natural zeytinyağı yazısı çok kalın kalmış gibi. Sonuç olarak illustrasyon ve renk seçimi herzamanki gibi mükemmel.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Hocam çalışmalarınızı hayranlıkla seyrediyorum hepsi başarılı ama bir revva veya sherbet teki ahenk yok sankı :) natural zeytinyağı yazısı çok kalın kalmış gibi. Sonuç olarak illustrasyon ve renk seçimi herzamanki gibi mükemmel.

Beğenin ve yorumun için teşekkür ederim, yazı tipi konusunda haklısın, orijinalinde daha uyumlu bir karakter vardı fakat o karakterde Logo ile uyumsuzluk gösterdi. Birde tabi yazının hacimsel şiddetinin tasarımda kaybolmaması durumu varki en tehlikeli hatalardan biridir. Bu tasarım düşük tirajlı baskı ile rafa girdi, sanıyorum bir sonraki basımda font meselesi üzerinde biraz daha yorulmak gerecek.

Bruiseweed

🌱Yeni Üye🌱
Elinize sağlık , gayet başarılı görünüyor.

grafishop

👑Efsanevi Grafiker👑
çok başarılı =)
Altınkale ve sızma kalsa bile naturel zeytinyağı fontları uyumsuz geldi.
<iyi çalışmalar =)

mukayofset

🌱Yeni Üye🌱
calismanizin baskisinda yardimci olmak isterim 0534 698 39 37 umit levend

GrapikselDesign

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sızmanın fontunu değiştir ve küçük yaz Altınkale sönük kalmış başarılı kolay gelsin.

byzed

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.zulfikarfidanci.com
Sızmanın fontunu değiştir ve küçük yaz Altınkale sönük kalmış başarılı kolay gelsin.

Değerli arkadaşım, bugüne kadar hiç bir forumda bitmemiş bir tasarım paylaşmadım. Tasarımlarım biter, müşterim pazarı için lansmanını yapar bende forumlarda senin gibi değerli arkadaşlarımla paylaşırım. Dolayısı ile zaten bitmiş ve hatta basılıp hedef kitlesine kavuşmuş bir tasarım için "fontunu değiştir ! ve küçük yaz ! " gibi bir eleştiri çok lüzumsuz bir yorum olarak kalıyor. Ayrıca "değiştir" ve "yaz" gibi emir kipi kullanmakta nezakete uygun düşmüyor.
Bu yapıcı eleştirimi "yapıcı" olarak algılayacağını ümit ediyorum. İyi çalışmalar.

YaLquzaq

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hocam ben yazıyı falan geçtim de değirmene takıldım. İlk bakışta havadaymış gibi geliyo :) Ya da benim gözler iyice şaşılaştı monitöre bakmaktan :/

hlttmz

🌱Yeni Üye🌱
selamlar, 3dmax de mi rendelediniz son şeklini? elinize sağlık çalışma şıkır şıkır olmuş