Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ambalaj Paket Görünümü

ekremaydin1

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.design4you-werbeagentur.de
Merhabalar,

benim bi ricam vardi, hazirlamis oldugum ambalaja paketlenmis görünümünü nasil verebilirim?

acil yardimlarinizi bekliyorum, simdiden tesekkür ederim..

Örnek:

kekq.jpg

Benzer konular

Designer35

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.ladakulubu.com
Üstad böyle bir görünüm için photosopta Brush larla vede gölge oyunlarıyla elde edebilirisin yani elindeki örnek çalışmadan yola çıkarak yapabilirsin diye düşünüyoorum

gizli

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.nanorator.com
3D MAX veya Esko Artwork'un programı var onlarla yapabilirsiniz lakin programları öğrenmekte baya bir zamanınızı alacaktır.

Boş bir ambalaj bulabilirseniz ona photoshoptada giydirme yapabilirsiniz umarım yardımcı olabilmişimdir.

adams43

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Valla ben de aynı soruyu sormak üzereydim ki hem soru hem cevabı geldi. Bu program çok güzelmiş ama sanki sadece Illustrator ile birlikte çalışıyormuş gibi geldi. Yanlış mı anlamışım?

Birde acaba başka alternatif programlar var mı?

Nazy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.maxicep.com
Valla ben de aynı soruyu sormak üzereydim ki hem soru hem cevabı geldi. Bu program çok güzelmiş ama sanki sadece Illustrator ile birlikte çalışıyormuş gibi geldi. Yanlış mı anlamışım?
Studio For Flexibles , standalone (tek başına çalışır) bir uygulamadır
ve MacOsX işletim sistemi üzerinde çalışır. Sadece ölçülerini girerek ambalaj hatlarını, .bag uzantılı ambalaj dosyası ile illustrator uygulamasına aktarır. Illustrator içerisinde ise plug-in olarak çalışan Studio eklentisi ile ambalaj üzerinde 3-D olarak çalışıp ön izleme sunabilirsiniz.

Republican

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu programı kullanan arkadaşlar veya elinde olan birisi bu tür flexible packaging ve benzer ambalaj ürünleri için şablon olacak şekilde örnekler koyabilirse çok güzel olur. kutu tasarımları için bayağı örnek var ama bu tür paket tasarımları bulamadım maalesef.