Neler yeni

Anadolu Yakası

dengeist

🌱Yeni Üye🌱
Anadolu yakasında bulunan ve matbaa hizmeti ağırlıklı ajansımız için grafiker arakadaş arıyoruz

grafigirl

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba Matbaada staj yaptım ve baskıya da iş gönderdim.Anadolu yakasında oturuyorum cv mi ve gerekli bilgilerimi eğer eleman bulmadıysanız gönderebilirim.

kara_1

🌱Yeni Üye🌱
Selam eğer gerçekten profesyonel birini arıyorsanız email adresi verin CV göndereyim.

irfansonmezgul

🌱Yeni Üye🌱
Anadolu yakasında zeynep kamilde oturmaktayım. Matbaa Meslek Lisesi Mezunuyum. 1976 dogumluyum 8 yıllık Matbaa deneyimim var Mac ortamında Adobe Photoshop, Freehand 9-10-MX, Quarkexpress, Ofis Programlarını kulllanmaktayım.... Eğer istenirse iş örneklerinden olusan bir pdf ve bir CV gönderebilirim.... İyi calısmalar....

İrfan Sönmezgül

avon61

🌱Yeni Üye🌱
10 yil tecrubeli grafiker. Guner SAGLAM. 01.09.1981 Yomra/Trabzon dogumlu. Bekar bir bayan. Ilk ve ortaokul egitimini Beylerbeyi’nde aldi. Darica Lafarge Aslan Çimento Endüstri Meslek Lisesi Matbaa Bölümü mezunu. ingilizce'ye ilgisi büyük. Su an okuma, yazma ve konusma orta duzeyde. Meslegini çok seviyor. 10 yillik tecrübesiyle, yaraticilik ve tasarim
onun isi. Sıkı bir Yesilay’ci. Kariyer hedefi; profesyonel bir ortamda yaraticiligini özgüveni ile birlestirerek kurumsal bir yapi içerisinde ekip çalismasina ve verilen görevlere katki sunmak. Bazi gazete ve matbaalarda Grafik tasarimci, Bilgi islem sefi, Matbaa on hazirlik sorumlusu olarak görev yapti. En son çalistigi, sirketteki görevi 2 yil sürdü. Halen “Marmara Vitrin” adli ekonomi ve sanayi dergisinin proje tasarimciligini devam ettiriyor. Musteri portfoyu genis. Su an çalismiyor. B sınıfı surucu ehliyetine sahip. Aktif araç kullanıyor. Anadolu Yakası'nda is ariyor.

grafipek

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
pendikte oturuyorum.. grafik okudum. grafik programlarını ii biliyorum.. kendimi daha da geliştrmek istiyorum

esma hanım

🏅Acemi Tasarımcı🏅
merhba ben freehand photoshop corel proshow gold kullanıyorum.freelance olarak olursa benim için daha ii olur daha önce reklamcıda fotoğfracıda matbada sorumlu grafiker olarak çalıştım şuan ise tanıtım slaytları yapmaktayım...

gökhanadem_85

🏅Acemi Tasarımcı🏅
okke ssize ulaşabilceğim adres ya da bilgi verirsenz en azından tanışmş oluruz.ilgilenirseniz sevinirm