Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Anadolu yakasında grafiker

pitikare

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Anadolu yakasında oturan bayan grafiker arıyoruz. Grafik mezununu tercih ederiz.

Nüket HOTALI

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.hotali.com.tr
Ben, "bayan grafiker ariyoruz" yazısını okudugum zaman, hep sorma ihtiyaci duydum... neden bayan?

pitikare

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Neden bayan grafiker sorusunun cevabı. Çünkü bende bayanım aynı ortamı paylaşacagım için daha rahat anlaşa bileceğimi düşünüyorum. Bayanların bu konuda daha zevkli olduguna inanıyorum.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
birde kadın erkek eşit derler siz ayrım yapıyorsunuz :D şaka tabiki,
ama bende hep merak etmişimdir bayan grafiker ilanı görünce :D

doghan

🏆Pro Tasarımcı🏆
arkadaşlar burası açık oturum platformu değil lütfen bu tür konularınızı özelden görüşünüz

saygılar

avon61

🌱Yeni Üye🌱
10 yil tecrubeli grafiker. Guner SAGLAM. 01.09.1981 Yomra/Trabzon dogumlu. Bekar bir bayan. Ilk ve ortaokul egitimini Beylerbeyi’nde aldi. Darica Lafarge Aslan Çimento Endüstri Meslek Lisesi Matbaa Bölümü mezunu. ingilizce'ye ilgisi büyük. Su an okuma, yazma ve konusma orta duzeyde. Meslegini çok seviyor. 10 yillik tecrübesiyle, yaraticilik ve tasarim
onun isi. Sıkı bir Yesilay’ci. Kariyer hedefi; profesyonel bir ortamda yaraticiligini özgüveni ile birlestirerek kurumsal bir yapi içerisinde ekip çalismasina ve verilen görevlere katki sunmak. Bazi gazete ve matbaalarda Grafik tasarimci, Bilgi islem sefi, Matbaa on hazirlik sorumlusu olarak görev yapti. En son çalistigi, sirketteki görevi 2 yil sürdü. Halen “Marmara Vitrin” adli ekonomi ve sanayi dergisinin proje tasarimciligini devam ettiriyor. Musteri portfoyu genis. Su an çalismiyor. B sınıfı surucu ehliyetine sahip. Aktif araç kullanıyor. Anadolu Yakası'nda is ariyor.