Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Anda logo kartvizit çalışması

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kavrtvizitx.jpg

arkadaşlar müşteri aldı ama ben bide sizin eleştirilerinizi duymak istedim.malum türkiyede alıcı işe sadece şatafatlı gözüyle bakıyor grafiker gözü ile değil
haliyle buda yapıcı olmuyor..buarada kartvizit ile ilgili başlık olmadığı için buraya yükledim umarım kural ihlali olmamıştır...son olarak bunlar kartvizitin arka yüzleri...diğer tarafta adres ve bilgiler mevcut onuda daha sonra yayınlıyacağım..

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

Yasemin

Belgisiz Sıfat
👑Efsanevi Grafiker👑

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Foruma yazılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Yanlış bölüme açılan başlıklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Eğer bu davranışta art niyet fark edilirse üyenin site ile ilişkisi sonlandırılır. Bu nedenle itiraz türü yazıların da silinmesi veya cevaplandırılması sorumlunun inisiyatifindedir.…….
(Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır. Lütfen bundan sonra konu açarken ilgili bölümde olmasına dikkat ediniz.)

Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durum/larda konuları kilitlenen üyelerin site yönetimine hesap sorma gibi bir hakları bulunmamaktadır.
Konu başlığınızı
edit.gif
butonu kullanarak değiştiriniz, aksi taktirde konu 15 dk. içinde kapatılacaktır...

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sanırım kimse eleştirmiycek:(

émmst

👑Efsanevi Grafiker👑
Kartvizit için çok ciddi riskli bir iş olmuş ama işin ustası bir yerde kaliteli bir kağıda bastırılırsa iyi durur..zemindeki görsel hazır mı kendiniz mi yaptınız?

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Atın üzerindeki Türk piktogram çizimi size mi ait? Atın üzerindeki Türk piktogramı ve "Design Center" tezat bir durum değil mi?

bhtyr

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayın volkan tekin öncelikle teşekkürler eleştiriniz için,
Türk piktogram konusunda daha öncede eleştiri almıştım ama şöyle izah
etmiştim logolar anlamı olduğubda daha akılda kalıcı olur,bu piktogramın anlamı ise
eski türklerdir.Alıcının aile kökeni ile alakalı birnevi...piktogram çizimi bana ait bulutlar ise photoshop fırçası ancak en arkadaki bulanığa benzer kısım bir duvar kağıdının 6 da 1 lik bir kısmı idi...teşekkürler

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel çalışma.Elinize sağlık.

CracKer63

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet Güzel. İyi Düşünülmüş ...