Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

anı cafe el broşürü

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
14x20 ebadında çift yönlü broşür yorumlarınıza :)

ancafemenn-1.jpg

ancafemenarka-1.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
istege özel yazmışsınız. "İsteğe" olmalı. Inegöl yazmışsınız, "İnegöl" olmalı. Saygı değer yazmışsınız "saygıdeğer" olmalı. Tatdırmak yazmışsınız, "tattırmak" olmalı. ....sunmuş olduğumuz ürünlerin TAMAMINI...olmalı.

alo paket numaranın üzerine gelmiş. yazıyı kaydıramazsınız ama numarayı çok az küçültebilirsiniz.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
istege özel yazmışsınız. "İsteğe" olmalı. Inegöl yazmışsınız, "İnegöl" olmalı. Saygı değer yazmışsınız "saygıdeğer" olmalı. Tatdırmak yazmışsınız, "tattırmak" olmalı. ....sunmuş olduğumuz ürünlerin TAMAMINI...olmalı.

alo paket numaranın üzerine gelmiş. yazıyı kaydıramazsınız ama numarayı çok az küçültebilirsiniz.

keşke görünüme ve grafiğede yorum yapsaydın :) onları düzelttim tşk.

N/11

👑Efsanevi Grafiker👑
Bence sade ve şık bir çalışma olmuş arkadaşım.Eline sağlık.Sadece telefon numarası çok büyük.Biraz daha küçültmen ve hatta fontunu değiştirmen gerek.

Hatta forum kuralları gereği kaldırman gerek :)

larana

🏆Pro Tasarımcı🏆
keşke görünüme ve grafiğede yorum yapsaydın :) onları düzelttim tşk.

hmmm haklısın pardon:) açıkçası ben mavi mor ve turuncuyu yakıştıramadım. Zıtlıkların uyumunu severim ama sanırım mavi doğru ton değil, ya da mor değişmeli..bunun haricinde sade ve güzel bi çalışma olmuş..

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
hmmm haklısın pardon:) açıkçası ben mavi mor ve turuncuyu yakıştıramadım. Zıtlıkların uyumunu severim ama sanırım mavi doğru ton değil, ya da mor değişmeli..bunun haricinde sade ve güzel bi çalışma olmuş..

mavi renk yok çalışmada :( o sadece arka fona koyduğum renk çalışmayı öne çıkarması için. bide LCD de çalışırken arka fonu koyu tutmak renkleri görmemi dahada kolaylaştırıyor yoksa çok parlak gözüküyo

Selim MERCANO

👑Efsanevi Grafiker👑
Neden iki taraftada Adres ve Telefonu bilgileri ver missiniz ?
Bana ayrı ayrı iki broşür havası verdi.

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çalışma olarak hoş sade bir çalışma eline sağlık.
Arkadaşın belirttiği imla hataları dışında, arkadaki paragrafta yer alan ilk cümlede cümle düşüklüğü mevcut. Ayrıca "damak zevki arayanlar.." dan sonra iki nokta değil üç nokta konmalı. Bunlara dikkat edilir, düzeltilirse daha güzel olur. Başarılar...

Manyaq

🌟Usta Tasarımcı🌟
Renk uyumu güzel, resimler kaliteli ,yazılarda düzenli çalışmanız güzel olmuş elinize sağlık

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çok güzel görünüyor
Emeğinize sağlık :alkis:
Teşekkürler
Saygılar

iksir

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
gayet profosyenel bir çalışma olmuş... bence ufak tefek şeyler bu çalışmanın önüne geçmemesi lazım.. ayrıntılara takılıyoz devamlı.. emeğine sağlık...

Katılmıyorum. Mükemmellik ayrıntılarda gizlidir.

sLyman

🏆Pro Tasarımcı🏆
teşekkürler herkese yorumlarından dolayı. saygılar