Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

ankarada grafikerim iş arıyorum

emrecik

🌱Yeni Üye🌱
1970 Ankara doğumluyum. Evli 2 kız çocuk babasıyım. Uludağ GSÜ Tasarım Bölümü mezunuyum. 14 senedir Reklam Ajanslarında profesyonel grafikerlik yapıyorum. Diyanet Çocuk Dergisi, ŞekerBank Çocuk Dergisi, Vilsan Veterinerlik dergisi vb. çok tirajlı profesyonel dergiler, Citroen, Peugeot, Vilsan, Remax, Yücel İnşaat, Kuzu inşaat, Otel broşürü, insert ve basılı grafik işlerini yaptım.
Freehand, Photoshop CS3, Indesign CS3, Corel X4 programlarını kullanıyorum.

Benzer konular

Hatice ÇAVDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

bilke

🌱Yeni Üye🌱
Dizgi ve Grafik

Ankara'da bulunan bir Kuruluş için acele, Dizgi ve Grafik tasarımı yapabilen, eğitimli, tam zamanlı çalışacak bir elemana ihtiyacımız var. İlgi duyarsanız CV'nizi bırakınız.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Ankara'da bulunan bir Kuruluş için acele, Dizgi ve Grafik tasarımı yapabilen, eğitimli, tam zamanlı çalışacak bir elemana ihtiyacımız var. İlgi duyarsanız CV'nizi bırakınız.

şunu belirtmek isterim eleman aramaktanız bi kaç mesajınızı gördüm.. En kıza zamanda iletişim kurulmasını istiyorsanız mesajlarınıza iletişim kurabilecekleri e posta adresinizi eklerseniz gördükleri anda irtibata gecerler sizinle... Özel mesaj yollama bazı sebeplerden dolayı kapatıldığı için e posta bırakmanızda herhangi bi sakınca yok bilginize...