Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Ankarada Yetiştirilmek Üzere İş Arıyorum

SourLizard

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba
Ankarada yetiştilmek üzere iş arıyorum. bu konuda yaratıcılığıma güveniyorum. Photoshop, corel ve freehand biliyorum. 3 aylık grafikerlik kursuna gittim. photoshop bilgim eskilere dayanıyor(takriben 5-6 yıl). az da olsa başlangıç düzeyinde yazılım bilgisine sahibim. bilgisayar teknolojileri ve programlama myo mezunuyum. yeteneğimin grafik üstüne oldugunu düşünüyorum. belki çok ilgisi yok ama amatör olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. manipüle çalışıyorum. hali ile epey ps oynamalarım oluyor. ilgilenecek kişilere şimdiden teşekkür ediyorum.
sourlizard@msn.com

Benzer konular

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

Grafik Sözlük:
İnternet sözlüklerini bilmeyen yoktur. “Ben bilmiyorum” diyorsanız öğrenmenin de yaşı yoktur. Ayrıntılı bilgi için...

barbarosevin

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba iletişime gecermisiniz ? daha detaylı konusalım Nazlikalaçlar@hotmail.com

echoll

🏅Acemi Tasarımcı🏅
grafiker

Ankarada bulunan medya gerubumuz için grafiker ile reklam ve halkla ilişkiler departamanlığı için çalışma arkadaşları aramaktayız.
ilgilenirseniz lütfen bağlantı kurunuz
0 212 442 97 71
hoçşakalın