Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

anneler günü..

fatih81

🌱Yeni Üye🌱
anneler günü ile ilgili çalışma yapalımmı..

Benzer konular

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
bu ne şimdi anlamadım.
hadi yapta görelim o zaman...

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Yapalımda adını ne koyalım. Boş vaktimde yaptığımmı olsun. Cansıkıntısımı :) Benim Vaktim yok.

zift

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eminecik. biraz ajitelik var sanırım karakterinde;) arkadas bir fikir sunmuş. "bu ne şimdi. hadi yapta bakalım" cevabı biraz uygunsuz kaçmıyormu;) bence gayet güzel bir fikir. teşekkrüler fatih81

Qesta

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Forumlarda gündemi, genellikle yönetim belirler.Yönetim de bazen üyelerin fikirlerine destek verirler.
Bu mantıkta düşünürsek Anneler gününe ait çalışmaların forumda olması ayrı bir güzellik olur.Başlık açan arkadaş bu duygularla açtığına eminim.Aslında güzel bir konu.Özellikle Anne içeriği olması.
Genelde çoğu üyeler ticari boyutta çalışıyorlar,ticari boyuttakiler de boş vakti olanların heveslerini kırmamalı.Yapabilen paylaşır yapamayan zaten yapmadığı için paylaşımı olmaz.Hiç yoktan alıntı ekleriz..
arnold1.jpg

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
eminecik. biraz ajitelik var sanırım karakterinde;) arkadas bir fikir sunmuş. "bu ne şimdi. hadi yapta bakalım" cevabı biraz uygunsuz kaçmıyormu;) bence gayet güzel bir fikir. teşekkrüler fatih81

hiçte uygunsuz kaçmıyor kusura bakmayın ama,
sitede arayın 12.950 konudan hangi birinde böyle bir istek var,
yapalımmı demek yerine yapıp oraya koymak daha güzeldir. yapamıyorsan qesta arkadaşımız gibi alıntı yaparsın onuda yapamıyorsan;
"Söz Gümüşse, Sükut Altındır"

jokermen

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐

AYNEN KATILIYORUM :D

efsunlu_kizz

🏆Pro Tasarımcı🏆
buda benden olsun :D

88577108vk5.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

koserim

🏆Pro Tasarımcı🏆
Tüm Anneler İçin...

Bir Çantacı İçin Yapmıştım...
annelergnho5.jpg

xtrax

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bence güzel ve güncel bir konu yönetim bu yönde tavrını ortaya koyarsa bu kargaşada sonlanmış olur güzel çalışmalar paylaşılır diye düşünüyorum.

Yönetim destek....

Rüveyda SALIK

MissGraphic
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.grafikerler.net
o zaman buyrun ilk çalışma benden olsun nice 'Anneler Günü'ne anneleriniz ile :)
(yoğunum ama kayıtsız kalmak istemedim)
3641ANNELERGUNU.jpg

bloke

🏅Acemi Tasarımcı🏅
nayırrr ben anne olsa dayagı yerdın yane canta ıle olmaz bu ısler yuzuk en ıdaılı 250 300 bı yuzuk kafı bence ama ben daha ıyı bısı alcam dıyosan bılemm la sende bıkerre aylıgınıda annene ayır ne olmus yane

pacp10

🌟Usta Tasarımcı🌟
nayırrr ben anne olsa dayagı yerdın yane canta ıle olmaz bu ısler yuzuk en ıdaılı 250 300 bı yuzuk kafı bence ama ben daha ıyı bısı alcam dıyosan bılemm la sende bıkerre aylıgınıda annene ayır ne olmus yane

arkadaşım sen neden bahsediyorsun. Lütfen yazarken düzgün kelimeler kullanın herkes ne demek istedğinizi anlasın

N/A3

🏆Pro Tasarımcı🏆
anneler günü ile ilgili çalışma yapalımmı..

Herkes çalışma yapmakta özgürdür. bunu proje olarak düşünüyorsanız daha detaylı bilgi vermeniz gerekirdi.

bu ne şimdi anlamadım.
hadi yapta görelim o zaman...

Yapalımda adını ne koyalım. Boş vaktimde yaptığımmı olsun. Cansıkıntısımı :) Benim Vaktim yok.

Forumlarda gündemi, genellikle yönetim belirler.Yönetim de bazen üyelerin fikirlerine destek verirler.
Bu mantıkta düşünürsek Anneler gününe ait çalışmaların forumda olması ayrı bir güzellik olur.Başlık açan arkadaş bu duygularla açtığına eminim.Aslında güzel bir konu.Özellikle Anne içeriği olması.
Genelde çoğu üyeler ticari boyutta çalışıyorlar,ticari boyuttakiler de boş vakti olanların heveslerini kırmamalı.Yapabilen paylaşır yapamayan zaten yapmadığı için paylaşımı olmaz.Hiç yoktan alıntı ekleriz..
arnold1.jpg

hiçte uygunsuz kaçmıyor kusura bakmayın ama,
sitede arayın 12.950 konudan hangi birinde böyle bir istek var,
yapalımmı demek yerine yapıp oraya koymak daha güzeldir. yapamıyorsan qesta arkadaşımız gibi alıntı yaparsın onuda yapamıyorsan;
"Söz Gümüşse, Sükut Altındır"

arkadaşınıza yardım etseydınız, nasıl resim yükleniyor, böyle yorum yapana kadar

AYNEN KATILIYORUM :D

Bence güzel ve güncel bir konu yönetim bu yönde tavrını ortaya koyarsa bu kargaşada sonlanmış olur güzel çalışmalar paylaşılır diye düşünüyorum.

Yönetim destek....

Yazılanlar sizi bir yere götürmez. Anneler günü başlığı daha iyi mesajlara layık değil mi ?

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve nasıl resim yüklücemi bilmiyorum...Gülmeyin sakın ve bana yardımedin...

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
Arkadaşlar ben daha yeni üye oldum ve nasıl resim yüklücemi bilmiyorum...Gülmeyin sakın ve bana yardımedin...
Kusura bakmayın acemiliğime verin... Fikir hoşuma gitmişti katılmak istemiştim...Destekliyorum arkadaşım bence süper bi fikir...