Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Antalya'da Grafik Tasarımcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih.bedir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Antalya'da yaşıyorum
Photoshop(Çok İyi), Illustrator(Çok İyi), Freehand(İyi), Indesign(İyi), Premier(İyi) programlarını kullanıyorum.

Bilgisayar lisesi yazılım bölümünden mezunum. 5 yıllık tasarım tecrübem var. Bunun 3 yılında tv'ler için görsel çalışmalar yaptım(video edit, tv text v.s.) kalan 2 yılında grafik tasarımıyla uğraştım. Katolog, broşür, insert, föy, bilboard v.b. basılı materyal tasarımları ve dergi tasarımları yaptım. halen bir ajansta çalışmaktayım, parttime ve ya freelance iş arıyorum. ilgilenenler özel mesajla bana ulaşabilir. Gekirse net üzerinden de çalışmalarımı gönderebilirim.

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

1. İş veren ya da İş arayan ilanlarına cevap veren her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  2. İlanlarınızın onaylanması için ilgili açıklamada verilmiş örnek şablonlara göre konu açılmadığı takdirde ilanlarınız onaylanmayacaktır.

Duyurular:

fatih.bedir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Yaratıcı tasarımlar(antalya)

Kurumsal kimlik, dergi, katalog, broşür, el ilanı, föy, afiş, logo v.s. her türlü grafik tasarımı yapıyorum. freelance ve ya parttime işler yapılır. 5 yıllık tecrübeli tasarımcıyım ve şuan antalyadayım. antalya ili sınırları içinde veya dışında farketmez. (özellikle dergi ve katalog çalışmaları)
İlgilinen pm atabilir veya konuya yazabilir.

fatih.bedir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Antalya Grafik ve 3d Tasarım

3d Max (İyi)
Photoshop(Çok İyi)
Illustrator(Çok İyi)
Freehand(İyi)
Indesign(İyi)
Premier(İyi)

Bilgisayar lisesi yazılım bölümünden mezunum. 5 yıllık tasarım tecrübem var. Bunun 3 yılında tv'ler için görsel çalışmalar yaptım(video edit, tv text v.s.) kalan 2 yılında grafik tasarımıyla uğraştım. Katolog, broşür, insert, föy, bilboard v.b. basılı materyal tasarımları ve dergi tasarımları yaptım. Şuanda 3d Modelleme(Özellikle Mimari Modelleme), kaplama, render üzerinde çalışıyorum. halen bir ajansta çalışmaktayım, parttime, fulltime ve ya freelance iş arıyorum. ilgilenenler özel mesajla bana ulaşabilir. Gekirse net üzerinden de çalışmalarımı gönderebilirim.

fatih.bedir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Antalya Grafik Tasarımcı (Bayan)

Antalia Ajans'ta çalıştırılmak üzere, deneyimli, basılmış iş örneklerini gösterebilecek, photoshop bilen, illustrator, corel ve ya freehand programlarından en az birine hakim (tercihen illustrator), yaratıcı düşünebilen, tasarım yönü kuvvetli, çalışma prensibleri olan ve iş disiplinine sahip grafik tasarımcılar aranıyor. irtibat için 243 98 22 ve ya 0506 814 20 77

Örnek iş getiremeyemecek arkadaşlar lütfen aramasın.

fatih.bedir

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sayın admin. sayfayı açınca benim iş aradığım görünüyor. 1 sene önceki mesaj. ama şuan kendim grafiker arıyorum ajansıma. rica etsem eski mesajlarımı silermisiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...