Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Antalya'da grafiker aranıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrahsefa

🌱Yeni Üye🌱
Merkezi Antalya'da bulunan Tarım Ajansı'na grafiker aranıyor. Süreli yayınlar konusunda tecrübe tercih sebebi olabilir. Grafik tasarımda belirli düzeyde altyapısı olan ancak tecrübesiz arkadaşlar da yetiştirilmek üzere işe alınabilecektir.

Benzer konular

nesih

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.protasarim.com
merhaba ben antalyada grafikerlik yapıyorum yeni bir yere geçmek üzereyim sizin bahsettiğiniz işle ilgili detaylı açıklamayı yaparsanız ilgilenebilirim iyi günler

graphicer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde grafik tasarım bölümünün son sınıfta okumaktayım. Derslerimde başarılı olduğum notlarımda da görülmekte olup ayrıca hocalarım tarafındanda söylenmektedir. Photoshop, Freehand ve Corel Draw programları hakkında bilgilere sahibim. Bu yıl sonu mevzun olunca ajansınızla çalışmak arzusundayım. Deneme amaçlı vereceğiniz işleri evimde tasarlayıp görüşlerinize sunabilirim.

emrah_sefa

🌱Yeni Üye🌱
Antalya'da grafiker ilanı ve üyelik meselesi

Merhaba,

emrahsefa kullanıcı adıyla attığım 'Antalya'da grafiker aranıyor' ilanıyla ilgili bazı konulara değinmek istedim. Umarım bu mesajı moderatör de okuyordur.

İlanı verirken 'gayri ihtiyari' telefon numarası yazmıştım. Yazdıktan sonra moderatör telefon kısmını sildi ve ilan yayınlandı. Bu benim hatam; mesaj kurallarını okumadan ilanı vermemeliydim. Her neyse, moderatör müdahale etti ve ilan yayınlandı. Bir süre sonra iki kişinin ilana yanıt yazdığına dair mail aldım ve ilanları okumak için grafikerler.net adresine girmek istedim. Fakat o da ne? Üyeliğimin sona erdirildiğine dair bir uyarı çıktı. Ne yaptıysam siteye giremedim. İlana sehven telefon numarası yazmış olmak, üyelikten atılmayı gerektirecek boyutta bir hata mıydı? Yoksa bir yanlışlık mı var? Yeni bir kullanıcı adıyla tekrar baştan üye oldum ve bu mesajı yazabildim.

Diğer bir konu; iş ilanlarına telefon, mail adresi vs. yazılması yasak. İşveren-eleman diyaloğunun site üzerinden yapılması gerekiyormuş. Bilen varsa beni aydınlatsın; telefon veya mail adresi vermeyeceksek, birbirimizi nasıl bulacağız. İşyerinin adresini versek moderatör onu da silecek mi?

Gelelim 'Antalya'da grafiker aranıyor' ilanına yanıt veren arkadaşlara... Ajansımız Antalya'da sadece tarım sektörüne çalışan ciddi ve büyük bir kurumdur. Bünyesindeki grafiker sayısını artırmayı istemektedir. Sizinle bir şekilde görüşmemiz lazım. CV'lerinizi yollamanız, karşılıklı diyalog kurmamız gerekecek. Ama bu nasıl olacak şimdilik bilmiyorum. Bakalım moderatör bir yanıt verirse biz de ona uyarız, mecburen...

emrah_sefa

🌱Yeni Üye🌱
PM dedikleri...

Moderatör ilana yanıt verecekler size PM yoluyla ulaşacaklar diyor... Bu PM ne ola ki; 'Paralı Mesaj' olmasın sakın... Saygı duyuyorum, elbette para talep edebilirler. İyi ama sevgili kardeşim, doğrudan paralı mesaj yaz da biz de bu ızdıraptan kurtulalım. Topu topu 11 harflik bir kelimeyi PM diye kısaltmak neden? Paralı yazınca ürkmeyelim diye mi?

Lady_a

🌱Yeni Üye🌱
Grafiker aranıyor...

Antalya/Manavgatta ki Ajansımıza Cok Acil Grafiker Arıyoruz Şehir Dışından Gelecekler İçin Kalacak yer verilmektedir.Ücret Dolgundur...

graphicer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ben Antalya Akdeniz Üniversitesi'nde grafik tasarım bölümünün son sınıfta okumaktayım. Derslerimde başarılı olduğum notlarımda da görülmekte olup ayrıca hocalarım tarafındanda söylenmektedir. Photoshop, Freehand ve Corel Draw programları hakkında bilgilere sahibim. Bu yıl sonu mevzun olunca ajansınızla çalışmak arzusundayım. Deneme amaçlı vereceğiniz işleri evimde tasarlayıp görüşlerinize sunabilirim.

uguronur

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Personel Message

Moderatör ilana yanıt verecekler size PM yoluyla ulaşacaklar diyor... Bu PM ne ola ki; 'Paralı Mesaj' olmasın sakın... Saygı duyuyorum, elbette para talep edebilirler. İyi ama sevgili kardeşim, doğrudan paralı mesaj yaz da biz de bu ızdıraptan kurtulalım. Topu topu 11 harflik bir kelimeyi PM diye kısaltmak neden? Paralı yazınca ürkmeyelim diye mi?

PM= Personel Message

Kisaca, yeryuzunde yaklasik olarak 2.5 milyar insanin bildigi ve konustugu, Corel, Freehand, Photoshop, InDesign ve buna benzer tum masa ustu yazilimlarinin yazildigi ve menulerinin ait oldugu ve bilmeyenin bu isleri yapmakta zorlandigi, sadece copy ve paste in ne ise yaradigini ogrenip "ben grafikerim" diyenlerin hic sevmedigi, latin kokenli bir bati dili olan ingilizce de Kisiye ozel mesaj anlamina gelmektedir...

HORUS

👑Efsanevi Grafiker👑
şimdi bu mesaj tamamen foruma hakaret için yazılmış belli
1- biz kimseden para talep etmiyoruz
şu internet üzerinde en azından 1 foruma üye olan herkes PM yada özel mesaj nedir bilir
2- forum içerisinde mail ve telefon verilmesi yasak
nedeni daha önce defalarca söylendi
ve bütün adam gibi forumlara girin bu böyledir
kurallar açık uymak isteyen uyar istemeyen uymaz
ancak foruma bu şekilde üstü kapalı laf atan üyelerin mesajlarının yayınlanması taraftarı değiliz
bugüne kadar forum üzerinden onlarca insan aradığı elemanı yada aradığı işi buldu
ve bu hep aynı yöntemle yapıldı
birdaha ki sefere yönetim kadrosuna mesaj iletmek isterseniz PM yolunu deneyin
bu yaptığınızda kurallara aykırı
konu kapatılmıştır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...