Antalya'da grafiker ilanı ve üyelik meselesi
Merhaba,
emrahsefa kullanıcı adıyla attığım 'Antalya'da grafiker aranıyor' ilanıyla ilgili bazı konulara değinmek istedim. Umarım bu mesajı moderatör de okuyordur.
İlanı verirken 'gayri ihtiyari' telefon numarası yazmıştım. Yazdıktan sonra moderatör telefon kısmını sildi ve ilan yayınlandı. Bu benim hatam; mesaj kurallarını okumadan ilanı vermemeliydim. Her neyse, moderatör müdahale etti ve ilan yayınlandı. Bir süre sonra iki kişinin ilana yanıt yazdığına dair mail aldım ve ilanları okumak için grafikerler.net adresine girmek istedim. Fakat o da ne? Üyeliğimin sona erdirildiğine dair bir uyarı çıktı. Ne yaptıysam siteye giremedim. İlana sehven telefon numarası yazmış olmak, üyelikten atılmayı gerektirecek boyutta bir hata mıydı? Yoksa bir yanlışlık mı var? Yeni bir kullanıcı adıyla tekrar baştan üye oldum ve bu mesajı yazabildim.
Diğer bir konu; iş ilanlarına telefon, mail adresi vs. yazılması yasak. İşveren-eleman diyaloğunun site üzerinden yapılması gerekiyormuş. Bilen varsa beni aydınlatsın; telefon veya mail adresi vermeyeceksek, birbirimizi nasıl bulacağız. İşyerinin adresini versek moderatör onu da silecek mi?
Gelelim 'Antalya'da grafiker aranıyor' ilanına yanıt veren arkadaşlara... Ajansımız Antalya'da sadece tarım sektörüne çalışan ciddi ve büyük bir kurumdur. Bünyesindeki grafiker sayısını artırmayı istemektedir. Sizinle bir şekilde görüşmemiz lazım. CV'lerinizi yollamanız, karşılıklı diyalog kurmamız gerekecek. Ama bu nasıl olacak şimdilik bilmiyorum. Bakalım moderatör bir yanıt verirse biz de ona uyarız, mecburen...