Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

antech logotyp

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
antech uydu tv teknolojisi ve yayın ekipmanları konusunda üretim ve donanım yapan bir kurum
antechgj4.jpg

Benzer konular

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
abi cok iyi durmamis ya kus.bakma ama ne bilym 80 lerde yapilmis gibi

taksi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
olmadi demek yeterli degil, nesinin tam yeterli olmadigini da belirtsek arkadasa daha faydali olurdu, yön gösterirdi.

mesela antenin ayrik durdugunu veya fontun biraz kaba durdugunu da belirtebiliriz.

Bu arada 80 leri özlemiyor degilim...

taksi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir de "tech" yazisindan ötesinin neden ici bosaltilmis onu da tam anlamis degilim. logoyu gücsüzlestirmis. hem kalin font (sanirsam ****morfoza ugramis bir font) hem de ici beyazlastirilmis "tech" yazisi. Denge mi saglanmak istenmis? Biraz aciklarsaniz.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
herhangi bir acik gormuyorum ancak goze cok hitap etmiyor

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
abi cok iyi durmamis ya kus.bakma ama ne bilym 80 lerde yapilmis gibi
doğrudur. 80 leri algılamanız. bugün yapılan logotplere baktığımızda özgün bir form arayışını göremiyoruz. bir font,bir harfinde anlamsız bir hareket oldu sana logotyp.
taksi rumuzlu arkadaş ta eleştirmek için eleştiryor sanırım.

N/A4

🏆Pro Tasarımcı🏆
anten ve kirmizi dalgalari kalsada sadece yazi fontunu degistirirsen bide oyle dene istersen kolay gelsin

tabu

🏅Acemi Tasarımcı🏅
anten ve kirmizi dalgalari kalsada sadece yazi fontunu degistirirsen bide oyle dene istersen kolay gelsin

antech yazısı font değil zaten. uydu dalga gelişine göre özgün üretilmiş bir yazı.
ilgin için teşekkürler.

Erkan ERGEN

🏆Pro Tasarımcı🏆
BİRAZ oynadim..

fikir versin diye biraz üzerinde oynadim... belki oynamalar yaparsin. tech kismindaki kısım fontlarla benzeştiği için hazir font gibi algilaniyor. istersen biraz oynama yap abi. en azindan kenarlarini pah kırması gibi çevirsen veya hafif radüs versen daha belki toplu olabilir. hem kenar radüslerinin ovalleşme açilari da birbirinden farklı olursa oturmuş fontlarla uyumsuz olur ve kopyalanmasi biraz daha zorlasir .:p işine millletin hazir yemege bayiliyolar .. otursun çizzinler ille de lazim olcaksa çizdigimiz logo ve logotypelar :p

taksi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
doğrudur. 80 leri algılamanız. bugün yapılan logotplere baktığımızda özgün bir form arayışını göremiyoruz. bir font,bir harfinde anlamsız bir hareket oldu sana logotyp.
taksi rumuzlu arkadaş ta eleştirmek için eleştiryor sanırım.

demek ki yanlis anlamissin

cok güzel olmus eline saglik