Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Aqua park çalışması

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Alanya da bulunan bi aqua park ile ilgili çalışmam.. Corel Draw da hazırlandı..

aquapark222jw0.jpg

aquapark111fd6.jpg

Benzer konular

by_macintosh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Ama sen şimdi bu sıcakta bu çalışmayı göstermen iyi olmadı yaw, yanıyoruz sıcaktan :)

mapuskus naçizane bir iki tavsiye de bulunsam izninle dostum...
1. Aqua center yazısı biraz zayıf düşmüş onu daha da etlendirsen iyi olur
2. damlataş/aqua center logosunu birde altta kullansan, sloganı üste koyup, görselleride ortaya toplayarak ve daireler birbirine yapışacak şekilde... Böylece daha sade ve daha mı iyi olur acaba?

gülümser

🏆Pro Tasarımcı🏆
adres yazısının altındaki beyaz efekt olmamış sade yazılsa daha iyi dururdu kanımca ayrıca bu kadar çok resim gereklimiydi bir de damlataş yazısı küçük kalmış tabii bu benim fikrim ama şu anda orada olmak isterdim offf offf

N/A5

🌟Usta Tasarımcı🌟
Falla arkadaşa katılıom bu sıcakta olmadı bu ama yinede güzel çalışma ama birşet sorcam o damlat taş yazısı neden sönük gibi duruor

fourth_dimension

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence olmamış çok karışık görünüyo. aqua center yazısı kaybolmuş gitmiş adresin altındaki beyaz efekt olmamış bunun yerine altındaki saydam tabakayı biraz daha yükseltebilirsin değerini bu arada sana bi tavsiye bu gibi çalışmaları photoshopta yapmalısın kesinlikle bence çalışma olmamış :(:(

mapuskus

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.mustafaduzenli.com
Tüm eleştiriler için teşekkür ederim.. Dikkate alacağımdan emin olablirisiniz.. bu ürün yayınlandı basıldı dağıtıldı.. 15.000 adet artık döünüşüde yok ama bundan sonra daha dikkat ederim..

Bahtınur YILDIZ

♾️Grafik Gurusu♾️
ufak tefek hatalar var ama arkadaşlar zqaten yorumlarında değinmişler bunlara.resimler biraz karanlık geldi. iyi çalışmalar.

peri

Happy Woman
🏆Pro Tasarımcı🏆
dairesel resimlerin etrafına gölgeleme uygulayabilirdin.ellerine sağlık

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
oldukca basarılı diyebilirim..
ellerine saglık. gercekten piyasa cok grafiker görüyorum. atıp tutmaktan baska seyler yapmayan grafikerler var.. bu calışmalar gercekten türkiyedeki 1 cok grafikerden iyi.. en azından bizimle paylasma cesaretini gösterdiğin için tesekurler.