Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
fena bir fikir değil. Güzel hatta. Ama benim anlamadığım logo aqua'danmı ibaret. yani park eklememişsiniz ayrıca aquapark genel bir isimdir bu parkın ayrıca bir adı yokmu? Logoyu bütün olarak incelemek gerekir. Eğer bu öylesine çalışılmış bir logoysa Aqua'daki fikir güzel.
seruvenist'e katılmakla beraber, AQUA'daki "O" harfi amaca uygun çok hoş olmuş ancak diğer harfler bütünlememiş, biraz basit kalmış. Biraz daha üzerinde çalışılmalı düşüncesindeyim. Başarılar...
Renginden dolayı 2. logo daha hoşuma gitti ancak alttaki simit kafası ördek fazla küçük kalmış çalışmaya göre ve fazla detylı .. ya detaylarını azalt ve böyle bırak yada bir şekilde büyüt ve detayları bu şekilde kalsın ... emeğine sağlık..
2. logodaki renk daha hoş.. hatta biraz daha maviye dogru gitse turkuaz tonları daha çok yakışır.. hatları çok keskin olmayan daha kalın bir fontla dene istersen.. bir de ben bu ters hilallere de pek bir anlam veremedim :S