Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
eline sağlık tasarım çok güzel. Birşey sormak istiyorum 1. 2 tane damacana var ortasında 1 ya da 1.5 litrelik su şişesi. Su şişesi neden bembeyaz da diğer ikisi aynı renk 2. Litrelik (ortadaki) şişe bu kadar büyük oluyo mu normalde yan damacana kadar?
eline sağlık tasarım çok güzel. Birşey sormak istiyorum 1. 2 tane damacana var ortasında 1 ya da 1.5 litrelik su şişesi. Su şişesi neden bembeyaz da diğer ikisi aynı renk 2. Litrelik (ortadaki) şişe bu kadar büyük oluyo mu normalde yan damacana kadar?
işte her zamanki gibi ya arkadaşlar mesai saatinde yaptığım için tasarımı inceleyemiyorum o şişeyi düzeltmiştim ama nasıl yaptım bilmiyorum eskisini koymuşum gene özür dilerim
neden eleştirilerimiz saldırı şeklinde oluyor? burada birbirimize yardım için varız, lütfen daha kibar eleştiriler yapalım... beceremiyorsak da teşekkür edip susalım, o da olmadı hepten sessiz olalım o konuda... teşekkürler...
ne zaman birine saldırı şeklinde yorum yapmışımki sanmıyorum ki zaten bende yeniyim yani birinin işini yerden yere vurcak yorumlar yapamam zaten bence siz beni başkasıyla karıştırmış olmayasanız
sağ ol bu arada yukardaki yorumu okudunmu ya ben kime ne demişim anlamadım sen bei biliyosun majestik az çok yazdıklarımı okuyosun kime saldırmışım ben anlamadım valla had hayırlısı
Çalışmalarınız ufak olduğu için pek bir yorum yapamıyacağım. Gördüğüm kadarıyla baykal sularına çalışıyorsunuz yoğun bir şekilde. Sitenin su ihtiyacını karşılayabilirmisiniz =) Bayiilik verelimmi
Birde: ancientwisdom lütfen eleştirileri değil. Paylaşımı eleştirelim... Bu şekilde eleştirileri eleştirdiğinizde olaylar büyür ve siz haklıyken haksız durumuna düşersiniz. İyi forumlar.