Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Araç Giydirme Tasarımı

mgazi

🌱Yeni Üye🌱
Hyundai Starex dolmuş giydirilecek. Bunun için bir tasarım yapmam gerekiyor. İlk defa araç giydirme için tasarım yapacağım ve daha önce hiç görmedim nasıl yapıldığını. Aracın corel formatındaki teknik resimlerini indirdim. Tasarımı boş bir sayfada mı yapmalıyım? Ölçüler nasıl olmalı? vs. gibi bir çok sorunun cevabını arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Benzer konular

abdullah005

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ben senin yerinde olsam fotoğrafını çekip öyle giydirme yap derim...

kycdizayn

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
bul bi starex nasıl giydrceksen ölç ona göre çalış.

Sahadagiy

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
sahadagiy.net
arkadaşım aracı ölçülerine getir üzerinde giydirme yap çalış şöle yapalbilirisn aracın etrafını kapat sürekli resimleri ve yazıları alta alarak çalış

korkaks

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
t.me
arkadaş tasarımın hazırmı bi dikdortgen uzerine tasarım yap ondan sonra arabaya gore sekillendir derim

lileo

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.baskimarket.net
Valla aklın yolu bir arkadaşların yazılarını okudumda farklı bişi yapıyorlar mı diye
corel deki çizim yine dursun ama aslolan aldığın ölçülerle corel de çıkardığın şablon.
sen çizimin üstünden yerleştirme yaparsın arabanın orjinalinde tam yazı koyduğun yere bir bakalit yada ek yeri gelir koca parçayı atarsın çöpe.
Ben Arabanın resmini çekip, resimden çıktı alıp tüm araları ve düz alanları ölçülendiriyorum.
Sonra tüm bu ölçülerden corelde bir şablon oluşturuyorum kendime resimde altta olabilir tabi. o şablonu ister transparan tifle psd çalış ister corel de kal. Şablonu oluştururken 2 yada 3 cm hata yada kaydırma paylarınıda unutmuyorum tabi.
Kolay gelsin