Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
araç uygularken kullanılan ragle nasıl olmalıdır folyo üzeindeki görseli çizmeden uygulama yapabilecegımiz herhangibir ragle kabı varmı varsa nereden temin edebilirim saygılar
Keçe Ragle olması gerekir zaten normal ler ile detaylar yada bükümlü yerlerde çok zorlanırsın temin edilmeside zor değil folyo ithalatcısından istemeniz yeterli ben öyle yapıyordum
aynen bende keçe kullanıyorum sonuçlar çok iyi . düz ragle kullanırsan yer yer yırtıklar ve çizikler olacaktır ki buda müşterinin en nefret ettiği olaydır... başarılar..
Türkiyede hergün birileri birşeyin kalitesi ve amacıya oynuyor.. Gerçek keçe olmalı içinde farklı renk ve cisinler bulunanlar baskıyıda folyoyuda çiziyor.. Keçe rengi beyaza yakın krem renk olmalı...
bi firmaiçin cam korum filmi getirttim istanbuldan kırılmalarda camın dağılmasını önlemek için onun ynanında ragle de geldi güzel bişey 20 cm eninde ucuna bez sararak cok iyi cözüm alıyorum
abi yapmayın ne olur keçe mi kaldı 3m gold serisi raglenin üzerine oto kılıf bezleri var süngerli kumaşı ragleye yapıştır uygula tek bi çizik olsun da görelim hep birlikte sizde keçeciler bırakın bu işi bilen yapsın