Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

araç uygulama raglesi

erdal usta

🌱Yeni Üye🌱
araç uygularken kullanılan ragle nasıl olmalıdır folyo üzeindeki görseli çizmeden uygulama yapabilecegımiz herhangibir ragle kabı varmı varsa nereden temin edebilirim saygılar

colordesign

🏅Acemi Tasarımcı🏅
araç uygulamada genelde keçe ragle kullanıyorum ve ve çok iyi sonuçlar alıyorum.bu ragleyi reklam malzemecilerinden temin edebilirsin .iyi çalışmalar

senem sevtap

🌟Usta Tasarımcı🌟
keçe ragle çizmiyormu çalışmayı? biz genelde üzerine yumuşak bez kaplanmış ragle kullanıyoruz

grafixhan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayır arkadaşım çizmez Unifol'ünki kullan çok iyidir.

naci38

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Keçe Ragle olması gerekir zaten normal ler ile detaylar yada bükümlü yerlerde çok zorlanırsın temin edilmeside zor değil folyo ithalatcısından istemeniz yeterli ben öyle yapıyordum :)

ahmettrb

🌱Yeni Üye🌱
3m ve avery nin özel raglaleri var ücretli bunları kullanırsan bi problem yaşayacagını sanmıyorum

eksen236

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
aynen bende keçe kullanıyorum sonuçlar çok iyi . düz ragle kullanırsan yer yer yırtıklar ve çizikler olacaktır ki buda müşterinin en nefret ettiği olaydır... başarılar..

mehmet1980

🌱Yeni Üye🌱
kauçuk ragle üzerine penye bez sararak sorunu çözersin .yün eldiveni unutma

OKC

🌱Yeni Üye🌱
Türkiyede hergün birileri birşeyin kalitesi ve amacıya oynuyor.. Gerçek keçe olmalı içinde farklı renk ve cisinler bulunanlar baskıyıda folyoyuda çiziyor.. Keçe rengi beyaza yakın krem renk olmalı...

GRAFAKİRR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet kece ragle en iyisi eğer baskının yoğunluğundan mürekkep yani çizilmeye cok müsait ise ragle yi biraz ılık su ile ıslatmanı tavsiye ederim

plotter

🌟Usta Tasarımcı🌟
keçe ragle ve üzeri bez sarılmış normal plastik ragle araç kaplarken ikisi de gerekli...

GRAFAKİRR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bi firmaiçin cam korum filmi getirttim istanbuldan kırılmalarda camın dağılmasını önlemek için onun ynanında ragle de geldi güzel bişey 20 cm eninde :) ucuna bez sararak cok iyi cözüm alıyorum

harun_can

🌱Yeni Üye🌱
abi yapmayın ne olur keçe mi kaldı 3m gold serisi raglenin üzerine oto kılıf bezleri var süngerli kumaşı ragleye yapıştır uygula tek bi çizik olsun da görelim hep birlikte sizde keçeciler bırakın bu işi bilen yapsın

by_sp

🏅Acemi Tasarımcı🏅
en iyisi 3m' in raglesidir kardeşim