Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arı Bilgi Bilişim Teknoloji Akademisi Resim Eğitmeni Aranıyor - İstanbul

aribilgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arı Bilgi Bilişim Teknoloji Akademisi Resim Eğitmeni Aranıyor

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Biz; çağdaş ve yenilikçi, eğitimde fırsat eşitliği yaratan, bireylerin hedeflerini kendi hedefi kabul etmiş, yeni teknolojileri kullanan, evrensel değerlere saygılı eğitim politikalarıyla; bireyi kendi yaşamını kazanacak ve yaşam kalitesini yükseltecek bilgi ve becerilerle donatmak için arı gibi çalışan bir eğitim topluluğuyuz.

Arı Bilgi olarak öncelikli misyonumuz; bireylerin, bilgilerini ve yeni teknolojileri kullanarak, mesleki başarılarını kazanca dönüştürmelerini ve sektörlerinde ilk tercih edilen olmalarını sağlamaktır.Mezunların, bilgisayar teknolojileri alanındaki gelişimi ve yetkinliğinin artırılması amaç alınarak, Türkiye’nin teknolojik gelişimini desteklemeyi amaçlarken bir taraftan ise bilgiye ulaşmayı, uygulamayı, yorumlamayı, bilgiden güç alarak kariyerinde yükselmeyi amaçlayan bireyler yetiştirmektir.

İş Tanımı
Türkiye’nin lider bilişim akademisinde, resim eğitmeni ve asistan eğitmen adayı olarak belirtilen nitelik ve yetkinliklere sahip çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler
İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında ikamet eden ;

- Üniversitelerin 4 yıllık fakülteleri , Yüksek Okulları Güzel Sanatlar Resim bölümlerinden mezun,
-22-40 yaş arasında, yazılı ve sözlü iletişim yeteneği gelişmiş,
-Empati gücüne sahip, sabırlı ve disiplinli değişime ve sürekli öğrenmeye açık.
-Ekip çalışmasında uyumlu, dikkatli, titiz ve detaylara önem veren,
-Yeni fikirler üretme konusunda kendine güvenen iletişimi kuvvetli,
-Dinamik, sistemli, disiplinli, güler yüzlü, dış görünüşüne özen gösteren,
-Fikir üretme becerisi olan, insan ilişkilerinde başarılı,yenilikleri takip eden arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Arıbilgi (Merkez) Kadıköy - İstanbul

Arıbilgi Beşiktaş (Akademik) Beşiktaş - İstanbul

E-posta: nurdan@aribilgi.com

Telefon: 0216 414 4 274

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Dikkat!

İlanları - ya da da takip edebilirsiniz.

Alıntı Mesajın faydası! | E-ticaret nedir? |
thread_lock_new.gif
İlan kapatmak!

Önemli Hatırlatma:
Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır. Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.

aribilgi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arı Bilgi Bilişim Teknolojileri Akademisi Junior Eğitmenini Arıyor! - İstanbul

Arı Bilgi Bilişim Teknolojileri Akademisi Junior Eğitmenini Arıyor!

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Yapmış

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Biz; çağdaş ve yenilikçi, eğitimde fırsat eşitliği yaratan, bireylerin hedeflerini kendi hedefi kabul etmiş, yeni teknolojileri kullanan, evrensel değerlere saygılı eğitim politikalarıyla; bireyi kendi yaşamını kazanacak ve yaşam kalitesini yükseltecek bilgi ve becerilerle donatmak için arı gibi çalışan bir eğitim topluluğuyuz.

Arı Bilgi olarak öncelikli misyonumuz; bireylerin, bilgilerini ve yeni teknolojileri kullanarak, mesleki başarılarını kazanca dönüştürmelerini ve sektörlerinde ilk tercih edilen olmalarını sağlamaktır. Mezunların, bilgisayar teknolojileri alanındaki gelişimi ve yetkinliğinin artırılması amaç alınarak, Türkiye’nin teknolojik gelişimini desteklemeyi amaçlarken bir taraftan ise bilgiye ulaşmayı, uygulamayı, yorumlamayı, bilgiden güç alarak kariyerinde yükselmeyi amaçlayan bireyler yetiştirmektir.

İş Tanımı
Türkiye’nin lider bilişim akademisinde, eğitmen ve asistan eğitmen adayı olarak yetiştirilmek üzere belirtilen nitelik ve yetkinliklere sahip çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Aranan Nitelikler
-İstanbul Anadolu ve Avrupa yakasında ikamet eden;
-Üniversitelerin 4 yıllık eğitim fakülteleri, yüksekokulları veya ilgili diğer bölümlerden mezun
-(Bilgisayar Mühendisi, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri, Elektrik, Elektronik, Makine Mühendisliği, Bilgisayar Programcılığı, Güzel Sanatlar, Mimarlık, Grafik Tasarım ve benzeri)
-Tercihen iyi derecede İngilizce bilen yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek
-22-40 yaş arasında, yazılı ve sözlü iletişim yeteneği gelişmiş,
-Empati gücüne sahip, sabırlı ve disiplinli değişime ve sürekli öğrenmeye açık.
-Ekip çalışmasında uyumlu, dikkatli, titiz ve detaylara önem veren,
-Yeni fikirler üretme konusunda kendine güvenen iletişimi kuvvetli,
-Dinamik, sistemli, disiplinli, güler yüzlü, dış görünüşüne özen gösteren,
-Fikir üretme becerisi olan, insan ilişkilerinde başarılı, yenilikleri takip eden arkadaşlarımızı bekliyoruz.

E-posta: nurdan@aribilgi.com

Telefon: 0216 414 4 274