Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar acil yardım edin lüften!!

paflok196

🌱Yeni Üye🌱
Senelerdir corel kullanıcısıyım ilk defa başıma geliyor bilgisayara formatta atmak istemiyorum....

Sorunum corelde çalışma yaparken donuyor (özellikle tool, menu bar statüs bar gibi ikonları kullandığımda donuyor) 1-2 dakika bile kullanamıyorum....

* temp klasörlerini sildim olmadı
* kaldırıp tekrar kurdum olmadı
* portable buldum onda da aynı donuyor olmadı
* sistem geri yüklelemeyi denedim olmadı
* antivir (virüs programını kaldırdım olmadı

başka fikri olan arkadaş varsa ve ya başına gelmiş bir arkadaş sorunu nasıl çözebiliriz yardımcı olursanız çok müteşekkir olurum!!

(x5 kullanıyorum)

Benzer konular

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorun Corel'den kaynaklansa kaldırıp geri yüklediğinizde düzelmesi gerekir diye düşünüyorum. Corel bozulmadan önce yüklediğiniz herhangi bir program veya eklenti varsa onlardan kaynaklanmış olabilir (eğer varsa) onları kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz...

Famer

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel açılırken F8 tuşuna basılı tutup fabrika ayarlarına döndürmeyi denediniz mi?...

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
genelde bu tür sorunlar corel'in crack kullanımından kaynaklanıyor diye biliyorum. Ama açıklamanızda portable da dahi aynı sorunu yaşamanız bu bence işletim sisteminden kaynaklı bir uyuşmazlık gibime geldi. benim size tavsiyem X5 in SP2 'si yayınlandı corel resmi web sitesinden edinebilirsiniz. X5 le alakalı bir çok sorunu biz bu şekilde çözümledik. sizdede çözüm olur inşallah dileğiyle...