Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar acil yorum yaparsanız çok sevinirim web sayfasına

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar bir reklam ajansına yaptıgım bir site üstteki menülere tıklanıgında hizmetlerimizdeki gibi ufak bir ısık verecek referanslar elime henüz ulaşmadıgımdan yazamadım degerli eleştirinizi acilen beklemekteyim
şimiden herkese teşekkürler . . .

10977279.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Yükledigim görsel gözükmüyormu ?

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmalarınızı CMYK değil RGB modunda kaydedip yüklerseniz sorun yaşanmaz.Ayrıca yukardaki linkte verilmiş olan Foruma Görsel Yükleme konusunu okursanız iyi olur.

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Düzenltiyorum hemen teşekkürler

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Gerekli düzeltme yapılmıştır.
Bundan sonraki çalışmalarda bu hususları dikkate almanız yeterli.

lovies

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.ilkeroztuna.com
Öncelikle Emeğine Sağlık,

Şunu açık gönüllülükle belirtmek istiyorum kessinlikle yanlış anlamanızı istemem,Yapmış olduğunuz tasarım belirttiğiniz üzere bir reklam ajansına ait,bunun üzerinden yola çıkarsak size şunları sormak isterim kaç tane referans alabileceğiniz elit reklam ajanslarının web arayüz tasarımlarını incelediniz.Kullanılan Fontlar çok standart fontlar tasarım ise "Yapıyımda bitsin" havasında arka kısımda soft bir şekilde gözüken logoyu sizmi tasarladınız bilemem ama aralarında bi o güzel gözükmekte ki üst menüde çatı şeklindeki tasarımının yerine düz bir şekilde yazsan bir nebze daha havası değişektir diye tahmin etmekteyim.Yorumum pek iç açıcı olmamış olabilir ama bilgili ağızlardan yorumların yazıldığını ve her yorumun bir gerçeklik payı olduğunu düşünüp bundan ders çıkarmayı bilmeliyiz mantelesinde olmalıyız.Buna istinaden Emeğine Sağlık Diyorum ve Bundan sonraki çalışmalarında daha araştırmacı bir yapıya sahip olup bir web sitesinin ev temizliği kadar titiz olmasını unutmamanı temenli ediyorum.

Başarılar.

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba yorumunuzu en az 6 kere üst üste okudum ki bir şey kaçırmamak adına tasarım konusunda hemn olsun da bitsin demedim ama uzaktan öyle gözüküyorsa üzerinde ugraşmak gerek demektir.logo tasarımı bana ait. üst tarafının çatı gibi gözükmesinin sebebi tamamiyle müsteri ile kaynaklıdır..hazır templetelerden daha farklı bir çalısma istedigini belirtti benimde aklıma bu tarz birşey degil fazla uc noktalardaki tasarımlarımıda gönderdim içlerinden en çok bunu begendi.degerli yorumunuz için çok teşekkür ederim . yalnız sunu bilmenizi isterimki hiç bir işimi bastan savmak için yapmadım egerki öyle gözükyorsa bu benim hatamdır biraz daha geliştirmem gerekiyor sanırım kendimi tekrar teşekkür eder giderim :)

1a_iç

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Bu arada farklı ajansların arayüzlerini inceledim elimden geldigi kadarı ile işin açıkcası onların hiç birisini begenmedigim için ortaya böyle bir şey çıktı :) dip not :p

cesotti

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Gördüğüm kadarıyla türkçe karakter sorunu var. büyük metinleri imaj haline getirip bunu çözebilirsin. Sir de üst menü butonlarına giden çizgilerden kimisi beyaz alana taşmış...

Menü butonlarına bir iki küçük efekt uygulasan sanırım daha güzel olacak...

elifex

🌟Usta Tasarımcı🌟
gözüme karışık geldi