Öncelikle Emeğine Sağlık,
Şunu açık gönüllülükle belirtmek istiyorum kessinlikle yanlış anlamanızı istemem,Yapmış olduğunuz tasarım belirttiğiniz üzere bir reklam ajansına ait,bunun üzerinden yola çıkarsak size şunları sormak isterim kaç tane referans alabileceğiniz elit reklam ajanslarının web arayüz tasarımlarını incelediniz.Kullanılan Fontlar çok standart fontlar tasarım ise "Yapıyımda bitsin" havasında arka kısımda soft bir şekilde gözüken logoyu sizmi tasarladınız bilemem ama aralarında bi o güzel gözükmekte ki üst menüde çatı şeklindeki tasarımının yerine düz bir şekilde yazsan bir nebze daha havası değişektir diye tahmin etmekteyim.Yorumum pek iç açıcı olmamış olabilir ama bilgili ağızlardan yorumların yazıldığını ve her yorumun bir gerçeklik payı olduğunu düşünüp bundan ders çıkarmayı bilmeliyiz mantelesinde olmalıyız.Buna istinaden Emeğine Sağlık Diyorum ve Bundan sonraki çalışmalarında daha araştırmacı bir yapıya sahip olup bir web sitesinin ev temizliği kadar titiz olmasını unutmamanı temenli ediyorum.
Başarılar.