Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arkadaslar bilboardlara bi afiş dizayn etmeliyim

didem_karaci

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar bilboardlara bi afiş dizayn etmeliyim

daha yenı baslıycam göz sağlıgı merkezi firma daha aklıma tasarım dızaynı hakkında bısey gelmedı bıraz zorlasam gelcekte sızınde goruslerınızı almak ıstedım hanı ne gıbı bısey yapmalıyımkı dıkkat ceksın ve ben burdayım desın FIKIRLERINIZ VARSA PAYLAŞMAK ISTERMISINIZ BENIDE COK SEVINDIRIRSINIZ
:>

Gökhan TEKİN

ARTniyetli
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir çalışılmış örnek göstermiş olsanız daha iyi şekilde izah ederek daha iyi bir tasarım yapabilmeniz maksadı ile yorumlarımız olucaktır...

N/A1

🏆Pro Tasarımcı🏆
öncelikle çok sade olmalı 1 resim ve bir cümle slogan bilboardların okunma süresi çok kısadır ve o kısa sürede istenilen mesajı hedef kitleye iletmesi gerekiyor. Mesela bir göz resmi ve de "gözünüz bizde olsun" tarzında bir slogan veyahut gözlüklerini terkeden bir insan resmi yanında da "fazlalıklarınızdan kurtulun" yazısı olabilir. Tabii bu firmanın tam olarak ne iş yaptığı, hangi kitleye hitap ettiği vs. bunlar da çok önemli kriterlerdir tasarım açısından. Başlamak bitirmenin yarısıdır sözünden hareket ederek girişi yap, gelişme ve sonuç kısmında forum ahalisi sana yardımcı olamay çalışacaktır, iyi çalışmalar...

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
412 ye helal olsun.süper anlatmış nasıl olması gerektiğini.iki afişte gözümün önünde belirdi.tebrikler...artık bunlardan birşeyler çıkarırsın didem_karacı.
çalışmalarınızda başarılar.
ben bu işi okuldaki arkadaşların ödevlerini bana yaptırmak istemelerine benzettim ama bir grafiker böyle olmamalı bence.keşke didem arkadaşımız az da olsa bir çalışma yapıp bizden onu eleştirmemizi isteseydi..

didem_karaci

🌱Yeni Üye🌱
paıntıtblack calısmaya baslasam gerısı gelırdı zaten sadece 412 gıbı bı onerı beklıyordum sızden hanı kucukte olsa onerılerınızden bahsetmenızı ıstedım..

grafık calısmasına hafta sonu baslayacagım.. yaptıgım anda buraya koyacagım o zaman elestırılere dayalı bı kac duzeltme yaparsak beraber COK GUZEL OLUR.

ayrıca 412 COK TESEKKUR EDERIM..

fıkırlerınden yola cıkacagım..

by_macintosh

🏅Acemi Tasarımcı🏅
şimdi aklıma geldi de belki yardımcı olurum. Göz= renk/renkler/yakınlık/uzaklık/netlik/fluluk vb. Bilboard'ın bir yerine bunlarla ilgili bir kompozisyon da yapabilirsin. Sağlıklı gözün görebildiği belli bir uzaklık sağlıksız gözün gördüğü uzaklık ya da netlik fluluk vs. bu sadece bir öneriydi didem_karaci, gerisi senin.

PAINTITBLACK

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir tartışma olsun istemiyorum didem arkadaşım.ben sadece bu durumun bana göre doğru olmadığını dile getirmek istemiştim.neyse çalışmanda başarılar.artık çalışmanı eleştiririz biz de:)

styLeist

🌱Yeni Üye🌱
buLanık bi yazı yada bi resim koy.. aLtına da net bi yazıyLa yaz:)
Net Göremiyor musunuz? GeLin bze yaz :)

didem_karaci

🌱Yeni Üye🌱
cok tesekkur ederım arkadaslar ayrı goz resımlerı harıka cok saolun ınanın cok yardımcı oldunuz bana :)))

didem_karaci

🌱Yeni Üye🌱
ziyankar--- resımlerı ındırdım yanlız sıfre soruyo bu durumde ne yapmalıyım :s

ok cozdum :) yınede saol :))

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Belki bu fikrim başka fikirlere sebep olur...

gozsagligizd7.jpg

kamas

🏅Acemi Tasarımcı🏅
volkan abi sizi arıyımda nasıl arim?:p tel yok bişiyok.
didem ARAYIN ın altına artık bi telefon numarası yazarsın diyorum.:D

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
volkan abi sizi arıyımda nasıl arim?:p tel yok bişiyok.
didem ARAYIN ın altına artık bi telefon numarası yazarsın diyorum.:D

Bak, isteyince çözümü nasılda buluyorsun =)

N/A

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
wurgulayıcı olsun, estetik olsun, akılda kalıcı olsun....