Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

arkadaşlar kartvizit çalışmam

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
daha öncede bir çalışmamı koymuştım fakat kaldırılmış. neden bilemiyorum.
bu forumdan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. deneyim ve tecrübelerinize bir kartvizit çalışmamı sunuyorum. eleştirileriniz bana ve diğer arkadaşlara yol gösterici olacaktır.

ademkartvizit1uf2.jpg

ademkartvizit2be5.jpg

DareDeviLL

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Adres ve Telefon Kısımlarında Font Degistmenizi Öneririm
Avant Granade Fontu Uyumsuz Olmuş Bence Biraz DAha Ufak Punto da Başka Fontla Eminim
Daha Güzel Olacaktır. Teşekkürler

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
Adres ve Telefon Kısımlarında Font Degistmenizi Öneririm
Avant Granade Fontu Uyumsuz Olmuş Bence Biraz DAha Ufak Punto da Başka Fontla Eminim
Daha Güzel Olacaktır. Teşekkürler[/çok teşekkür ederim arkadaşım. ayrıca logolarda dahil tamamen kendim yaptım. nacizane. eleştirileriniz. benim için çok faydalı olacaktır.

N/A7

🏆Pro Tasarımcı🏆
adres ve telefonları 12 punto ile yazmışsınız sanırım onları 8e düşürmenizi tavsiye ederim eğer basılacak bir işse bu tabi

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
adres ve telefonları 12 punto ile yazmışsınız sanırım onları 8e düşürmenizi tavsiye ederim eğer basılacak bir işse bu tabi
evet grafxx arkadaşım basılacak. eleştirilerinizi değerlendiriyorum. çok teşekkür.

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Tel-Fax yerine Telefax diye bilirsin. Ortadaki halkanın tram değerini biraz daha düşüre bilirsin. No. ve Daireden sonra birer boşluk. Adres hizalamalarına biraz dikkat. Adres lerde Geometr ince yazı kullana bilirsin. Ünvanlar isimden daha çok dikkat çekiyor. 2 punto ufalt ve dar bir yazı kullan. Eline Sağlık.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
daha öncede bir çalışmamı koymuştım fakat kaldırılmış. neden bilemiyorum.
bu forumdan çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. deneyim ve tecrübelerinize bir kartvizit çalışmamı sunuyorum. eleştirileriniz bana ve diğer arkadaşlara yol gösterici olacaktır.

Çalışmalarınız kaldırılmıyor konu ile alakalı bölüme yani Kartvizitlerin Oluğu bölüme taşınıyor.

slmmm

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet güzel çalışma eline sağlık