Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar Logo Çalışması ve Logo İstek.

BirMasal-Oldum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ipekyolu.web.tr
Selam Arkadaşlar.
Ben firmam için bir kaç logo çalışması yapmıştım ve bunları sizinle paylaşmıştım bir çok yorum geldi hepinize çok teşekkür ederim. Bir tanesinde karar kıldık ve onun üzerinde de biraz oynama yaptım. Tarihte İpek Yolu üzerinde bulunan o zamanın en büyük hanlarından birinin ( EL-AMAN HANI ) Resimlerini Çekip Bu Resimleri vektörel hale getirip logoya kullandım fakat çizim olarak resim çok fazla belli olmuyor. Arkadaşlar logoyu ve resmi sizlerle paylaşıyorum inceleyip eğer resimden daha belirgin bir şey yapabilecek arkadaşlar varsa benimle paylaşırlarsa çok sevinirim. Ve ya bana logonun daha belirgin nasıl yapılabileceği hakkında bilgi veren olursa. Şimdiden ilginize, yorumlarınıza teşekkür ederim.

Çalışmasını Yaptığım Logo

logoib.png

Logonun Tamamlanmış Hali

logo1s.png

Vektörel Hale Getirilen Resimler

dscf6830e.jpg

dscf6831.jpg

aykiri

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Çizmeyi dene bence kaba hatlarıyla, daha başarılı sonuçlar alacaksın.

g.ecglr

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Neden yeni logoyu; daha önce açtığınız konuya eklemediniz?
Ayrıca başlığınız hatalı...
Lütfen https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Çalışmaya gelince de; bence daha önce yaptıklarınız logo olarak sayılabilirdi ama bu mümkün değil bence...
Bir kartvizite bunu nasıl basacaksınız?karman çorman olacaktır hiç bir ayrtıntısı belli olmayacaktır
Bence çok daha sade ve az renkli bir tasarım yapın...
Örneğin sadece eserin dış hatlarını çizebilirsiniz...
İlla da içinin boyalı olması gerekmiyor...
İsimle de estetik bir şekilde yerleştirirsiniz; çok daha iyi durur bence...
Yani siluet gibi görünmesinden bahsediyorum
Çok daha iyi duracaktır
Saygılar

yoneysel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Önce fotoğrafı biraz küçülttükten sonra photoshopta invert edin (ters çevir), sonra kontrastını gece görüntüsü oluşabilecek kadar ayarlayın.Sonra Corel de trace yapın.En azından bi deneyin.

C3ng0

👑Efsanevi Grafiker👑
Logonuzun küçültülüp basılmaş halini gözünüzde canlandırmanızı istiyorum.... Çözülebilir mi o görselcik?

BirMasal-Oldum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ipekyolu.web.tr
Özür

Özür dilerim konuyu ve başlığı yanlış açtığım için eleştirilerinizi dikkate alacağım fakat resmi sizin söylediğiniz şekilde nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olma imkanınız varsa sevinirim.

Neden yeni logoyu; daha önce açtığınız konuya eklemediniz?
Ayrıca başlığınız hatalı...
Lütfen https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Çalışmaya gelince de; bence daha önce yaptıklarınız logo olarak sayılabilirdi ama bu mümkün değil bence...
Bir kartvizite bunu nasıl basacaksınız?karman çorman olacaktır hiç bir ayrtıntısı belli olmayacaktır
Bence çok daha sade ve az renkli bir tasarım yapın...
Örneğin sadece eserin dış hatlarını çizebilirsiniz...
İlla da içinin boyalı olması gerekmiyor...
İsimle de estetik bir şekilde yerleştirirsiniz; çok daha iyi durur bence...
Yani siluet gibi görünmesinden bahsediyorum
Çok daha iyi duracaktır
Saygılar

BirMasal-Oldum

🌱Yeni Üye🌱
Web sitesi
www.ipekyolu.web.tr
logo

dscf6831x.png

Özür dilerim konuyu ve başlığı yanlış açtığım için eleştirilerinizi dikkate alacağım fakat resmi sizin söylediğiniz şekilde nasıl yapabilirim bu konuda yardımcı olma imkanınız varsa sevinirim. ve ya arkadaşlar siz daha farklı bir logo yapabilirseniz bir kaç çalışma bana gönderirseniz eğer anlaşırsak çalışabiliriz de.