Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar Web Tasarımı ve Bilgisayar Tamiri yapacak bi dükkan açıyorum logo yapmam lazım

rauf12

🌱Yeni Üye🌱
Dukkan ismi REMAN OLACAK yardımcı olursanız sevinirim

wisky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.filtasarim.net
Ya bir firmaya yaptır yada freelance çalışan bir arkadaşa. Yada sen bir kaç çalışma yap bizde yorumlayalım.

rauf12

🌱Yeni Üye🌱
Ben yeniyim bu işlerde güzel logo yapamıyorum siz yaparsanız olmazmı?

GrafikvMedya

🌱Yeni Üye🌱
Bence freelance çalışan biriyle iletişime geç, kurumsal kimliğini hazırlattır. Bir kez olsun tam olsun :)

rauf12

🌱Yeni Üye🌱
haklısınız ama bi kaç tane örnekte olsa yeter

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Kendine bir logo yapamayan biri nasıl web tasarımı yapacak !!!!!!!!!
Bu meslek bu yüzden bitmiştir diyorum...

GrafikvMedya

🌱Yeni Üye🌱
İşin aslını konuşursak, kimse karşılıksız profesyonel bir çalışmasını ortaya koymaz. Ama umarım işine yarar bir çalışma yapan olur.

rauf12

🌱Yeni Üye🌱
KENDİNİZİ BİRŞEY ZANNEDİYORSUNUZ HİÇ BİR ŞEY DEĞİLSİNİZ HİÇ BİRİNİZ BİRBİRİNİZİ ÇEKEMİYORSUNUZ 2 GUNDUR FORUMU FONTROL EDİYORUM KİMSE KİMSEYİ ÇEKEMİYOR..BEN LOGO YAPMAYI BİLMESEM BU SİTEYE ÜYE OLMAZDIM BEN BAŞKASI BELKİ BENDEN DAHA İYİ YAPAR DİYE YOLA CIKTIM SEN RAHAT OL...."anselmus" biz logo yapmayı biliyoruz........

rauf12

🌱Yeni Üye🌱
İşin aslını konuşursak, kimse karşılıksız profesyonel bir çalışmasını ortaya koymaz. Ama umarım işine yarar bir çalışma yapan olur.

Sağl tşkkür ederm inşllh bulurum bende diyorumki benden daha güzel yapanlar vardr bazıları başka yerinden anlıyor..

anselmus

🏅Acemi Tasarımcı🏅
KENDİNİZİ BİRŞEY ZANNEDİYORSUNUZ HİÇ BİR ŞEY DEĞİLSİNİZ HİÇ BİRİNİZ BİRBİRİNİZİ ÇEKEMİYORSUNUZ 2 GUNDUR FORUMU FONTROL EDİYORUM KİMSE KİMSEYİ ÇEKEMİYOR..BEN LOGO YAPMAYI BİLMESEM BU SİTEYE ÜYE OLMAZDIM BEN BAŞKASI BELKİ BENDEN DAHA İYİ YAPAR DİYE YOLA CIKTIM SEN RAHAT OL...."anselmus" biz logo yapmayı biliyoruz........

Yap o zaman. Ne diye başkalarından logonu yapmanı istiyorsun. Bana bir web sitesi lazım yapar mısın karşılıksız.!?