Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Arkadaşlar yapacağım inşaat sitesi için banner İlk sizin yorumlarınızı almak istedim

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hareketler çok yavaş.Daha hızlı olması görsellik açısından gözü okşar.Ayrıca farklı efektler uygulayarak tasarımı daha da zenginleştirebilirsiniz.
Kolay gelsin.

filizdmr

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
filizcinardemirtas.blogspot.com
Yazı hareketlerinin geliş yönünün aynı ve rutin bir şekilde devam etmesi bir sıradanlık ve sonraki hareketi tahmin ederek izleyeni yazı bitene kadar bir bekleme süreci içine alıyor.

Daha farklı geçiş ve inşaat sektörünü temsil edecek anımsatıcak küçük ayrıntılarla daha etkili olabilirdi .

Kolay gelsin...

finfik

👑Efsanevi Grafiker👑
daha canlı bir renk ve daha iyi fontla olur bu iş ;)

herz aus stahl

🌱Yeni Üye🌱
Yazının gelişinden bitimine kadar bulanıklık efekti verirsen sanki hızlıca gelip bir anda durmuş gibi bir görüntü sağlayabilirsin. Yazı tipini rengini veya arka plan rengini de biraz değiştirirsen daha farklı bir görüntü olur diye düşünüyorum. Ayrıca Dönka logosu da pek olmamış gibi geldi. Yani gözüme pek hoş gelmedi bilmiyorum diğer bakanlar neler düşündü.

"Dönka ile yapılarınızı" katmanının son ana karesinde sanırım bir oynama var, en son saniyeye bakarsan biraz oynuyor. Bütün yazıları geçirdikten sonra yavaş yavaş alpha düşürerek yazıları kaybedebilirsin öyle de güzel olur diye düşünüyorum. Ayrıca bir iki tane konuyla alakalı resim de koyarsan bence gayet başarılı olur. Kolay gelsin.

anjooo

🌱Yeni Üye🌱
bencede renk seçimi ii deil.Kırmızı ve siyah agırlıklı yogunlaş bence.Bende bir inşaat dergisinde çalışıyourm.Kolay gelsin.eline saglık

brstasarim

🌱Yeni Üye🌱
yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim yazdıklarınızı dikkate alıcam